Basket Talk

EuroLeague: Στις 19/12 κυκλοφορούν τα «μαγικά χαρτάκια» του Final-4!

EuroLeague: Στις 19/12 κυκλοφορούν τα «μαγικά χαρτάκια» του Final-4!
Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι στις 19 Δεκεμβρίου, θα είναι διαθέσιμα προς online αγορά, τα εισιτήρια για το Final-4 του Βερολίνου. Δείτε πώς μπορείτε να κλείσετε θέση και ποιοι έχουν προτεραιότητα!
Από τις 24 έως τις 26 Μαΐου του 2024, το Βερολίνο θα φορέσει τα καλά του! Ο λόγος; Φυσικά, το Final-4 της EuroLeague, στο οποίο θα μπορούν να κλείσουν θέση όσοι το επιθυμούν, αγοράζοντας το εισιτήριό τους, από τις 19/12!

Οι τιμές των εισιτηρίων και για τα τέσσερα παιχνίδια θα ξεκινούν από τα 229 ευρώ (57.25€ το κάθε ματς) και θα φτάνουν έως και τα 709 ευρώ (177.25€ το κάθε ματς).

Σημειώνεται πως μία ημέρα νωρίτερα (18 Δεκεμβρίου) θα μπορούν να προμηθευτούν πρώτοι εισιτήρια οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των συλλόγων της EuroLeague που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προπώλησης, οι συνδρομητές της EuroLeague TV, όπως επίσης και όλοι όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για το Final Four στο παρελθόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της EuroLeague:

«Με μια άλλη ανταγωνιστική σεζόν στην EuroLeague της Turkish Airlines να φέρνει τόνους ενθουσιασμού και δράματος στους οπαδούς του μπάσκετ κάθε εβδομάδα, τα εισιτήρια για το Final Four της EuroLeague 2024 της Turkish Airlines στο Βερολίνο της Γερμανίας είναι βέβαιο ότι θα έχουν μεγάλη ζήτηση καθώς θα πωλούνται στο ευρύ κοινό στις Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 9:00 CET!

Όπως και τις τελευταίες σεζόν, τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα – μόνο διαδικτυακά – στη διεύθυνση www.f4tickets.com.

Το Final Four της EuroLeague 2024 της Turkish Airlines σηματοδοτεί την τρίτη φορά που το πιο συναρπαστικό Σαββατοκύριακο στο παγκόσμιο μπάσκετ θα προσγειωθεί στη γερμανική πρωτεύουσα. Το Βερολίνο φιλοξένησε για πρώτη φορά το Final Four το 2009, όταν ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΩΡ Αθηνών σήκωσε το τρόπαιο.

Το Βερολίνο ήταν επίσης το σπίτι του Final Four του 2016, το οποίο είδε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να εξασφαλίζει το ηπειρωτικό στέμμα. Η Γερμανία είναι μια στρατηγική αγορά στην οποία η βάση των φιλάθλων της EuroLeague έχει αυξηθεί κατά 46% τις τελευταίες πέντε σεζόν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0