Basket Talk

Περιστέρι – Απόλλων 90-57: «Πάρτι» για την ομάδα του Σπανούλη και τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη! (video)

Περιστέρι – Απόλλων 90-57: «Πάρτι» για την ομάδα του Σπανούλη και τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη! (video)

Ανέβασε «στροφές» στο τρίτο δεκάλεπτο, εκτόξευσε τη διαφορά και δεν κοίταξε ξανά πίσω το Περιστέρι. Επικράτησε με 90-57 του Απόλλωνα Πάτρας (03/12), για την 9η αγωνιστική της Basket League και έτσι πέτυχε την πέμπτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ένα δεκάλεπτο χρειάστηκε το Περιστέρι προκειμένου να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, κέρδισε με 90-57 (03/12), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League, ανεβάζοντας έτσι το ρεκόρ της στο φετινό πρωτάθλημα στο 5-4.


Σε γενικές γραμμές οι γηπεδούχοι διατηρούσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στην τρίτη περίοδο, ωστόσο, φρόντισαν ώστε να τελειώσουν από νωρίς το ματς. Με ένα επιμέρους 29-8, το Περιστέρι ξέφυγε στο +31 (73-42), με τον σύλλογο της Πάτρας να μην καταφέρνει να επιστρέψει όπως είναι λογικό, με αποτέλεσμα να υποστεί την όγδοη ήττα του.


Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν ο Γουίλιαμς, που πέτυχε 17 πόντους, για να οδηγήσει τους Περιστεριώτες στην τέταρτη διαδοχική νίκη στην έδρα τους, στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Τα δεκάλεπτα:
17-17, 44-34, 73-42, 90-57

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0