Basket Talk

Λαύριο – Ολυμπιακός 54-96: Ψέκασε, σκούπισε και… ετοιμάζεται για «διαβολοβδομάδα»! (video)

Λαύριο – Ολυμπιακός 54-96: Ψέκασε, σκούπισε και… ετοιμάζεται για «διαβολοβδομάδα»! (video)

Σχεδόν πριν καν… αρχίσει ο αγώνας, ο Ολυμπιακός φρόντισε ώστε να τελειώσει την υπόθεση νίκη κόντρα στο Λαύριο. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με το άνετο 96-54, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League και δείχνουν έτοιμοι για τη «διαβολοβδομάδα» που ακολουθεί στη EuroLeague.

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Ολυμπιακός φρόντισε να ανεβάσει το ρεκόρ του στη φετινή Basket League στο 8-1. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασαν σαν… σίφουνας από το Λαύριο, κέρδισαν με το ευρύ 96-54, στην 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και έτσι, τώρα μπορούν να επικεντρωθούν πλήρως στη «διπλή» εβδομάδα που ακολουθεί στη EuroLeague.


Ήδη από την ανάπαυλα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταφέρει να φτάσουν σε νταμπλ σκορ. Πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 50-25 υπέρ τους, με αποτέλεσμα το ματς ουσιαστικά να έχει ήδη κριθεί. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν ξανά από εκείνο το σημείο.


Οι Πειραιώτες είδαν πολλούς από τους παίκτες τους να είναι διψήφιοι. Ο Μπραζντέικις σημείωσε 16 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Μιλουτίνοφ (15π.), Λούντζης (12π.) και Πίτερς (10π.). Μουρ (12π.), Ντε Τζούλιους (18π.) και Φλάτεν (12π.) ήταν οι κορυφαίοι για το Λαύριο.


Τα δεκάλεπτα:
19-26, 25-50, 36-75, 54-96

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0