Basket Talk

Μάικ Τζέιμς: «Εκτέλεσε» τον Ολυμπιακό, αγκάλιασε τον Μπαρτζώκα και εκθείασε τον Πάντερ, είχε πρόγραμμα! (video)

Μάικ Τζέιμς: «Εκτέλεσε» τον Ολυμπιακό, αγκάλιασε τον Μπαρτζώκα και εκθείασε τον Πάντερ, είχε πρόγραμμα! (video)

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να φύγει από το παρκέ του Μονακό ο Μάικ Τζέιμς, αλλά φρόντισε ώστε να… αποθεώσει τον Κέβιν Πάντερ, για τα μεγάλα σουτ που έβαλε στο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Ο Μάικ Τζέιμς λατρεύει να σχολιάζει την επικαιρότητα της EuroLeague στο twitter. Αυτό είναι γνωστό. Το είχε πράξει άλλωστε και με την σπουδαία εμφάνιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παρτίζαν.

Αυτή τη φορά ο έμπειρος γκαρντ εκθείασε τον Κέβιν Πάντερ. Λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» στο Μονακό (30/11, 85-77), όπου και πάλι αποτέλεσε τον καταλυτικό παράγοντα για τη νίκη της ομάδας του, πρώτα έσπευσε να αγκαλιάσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και μετά να δει… το ΠαρτίζανΠαναθηναϊκός!

Εκεί, ο Πάντερ «μίλησε» με επτά συνεχόμενους πόντους στο τέλος της κανονικής διάρκειας, για να στείλει το ματς στην παράταση, όπου έμελλε να επικρατήσουν οι Σέρβοι (30/11, 92-87).

Ο Τζέιμς πάντως, δεν άφησε χωρίς σχόλιο τα καθοριστικά καλάθια του 30χρονου γκαρντ, γράφοντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Μεγάλο σουτ KP».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0