Basket Talk

Χωρίς ΛαΒίν - ΝτεΡόζαν οι Μπουλς, αλλά οι Μπακς… κόλλησαν στο Σικάγο παρά τον «διπλό» Αντετοκούνμπο! (video)

Χωρίς ΛαΒίν - ΝτεΡόζαν οι Μπουλς, αλλά οι Μπακς… κόλλησαν στο Σικάγο παρά τον «διπλό» Αντετοκούνμπο! (video)

Απρόσμενη ήττα για τους Μπακς στο Σικάγο, καθώς ηττήθηκαν στην παράταση με 120-113 από τους Μπουλς! Κακή εμφάνιση για τα «ελάφια», με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει ωστόσο ακόμα ένα double-double.

Ήττα-σοκ γνώρισαν οι Μπακς στο Σικάγο! Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχασε από τους Μπουλς με 120-113 στην παράταση , με τους «ταύρους» να φτάνουν μόλις στην έκτη τους νίκη στη σεζόν στο φετινό NBA, έπειτα από 20 αναμετρήσεις! Στο 13-6 βρίσκεται πλέον το Μιλγουόκι.

Τα «ελάφια» δεν πραγματοποίησαν και το καλύτερό τους ματς, με τον Άλεξ Καρούζο να «χτυπά» με buzzer-beater τρίποντο στη λήξη της κανονικής διάρκειας, για να οδηγήσει τις δύο ομάδες στην παράταση! Εκεί εν τέλει οι Μπακς «λύγισαν», όμως αξιοσημείωτο είναι πως από το Σικάγο απουσίαζαν, λόγω τραυματισμού, οι δύο καλύτεροί τους παίκτες. Ο Ζακ ΛαΒίν και ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία «γεμάτη» εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Τελείωσε τον αγώνα με double-double, έχοντας 26 πόντους και 14 ριμπάουντ, υποπίπτοντας παράλληλα και σε 5 λάθη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0