Basket Talk

Ο Σαγκς και ο Άντονι αναπαράστησαν το iconic alley oop του ΛεΜπρόν και του Γουέιντ! (video)

Ο Σαγκς και ο Άντονι αναπαράστησαν το iconic alley oop του ΛεΜπρόν και του Γουέιντ! (video)

Ο Τζέιλεν Σαγκς σαν άλλος… Flash και ο Κόουλ Άντονι σαν «Βασιλιάς» μας θύμισαν αυτή την επική φωτογραφία!

H ομάδα του Ορλάντο είναι γεμάτη προοπτική, ταλέντο και ενέργεια και το δείχνει σε κάθε της αναμέτρηση όσο φιγουράρει στην δεύτερη θέση της Ανατολής.

Οι Μάτζικ κατάφεραν να επικρατήσουν των Γουίζαρντς με 139-120 και ανέβηκαν στο 13-5 έχοντας χαρίσει στο μπασκετόφιλο κοινό μία στιγμή απλά επική που φέρνει θύμησες από τους Μαϊάμι Χιτ του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Ντουέιν Γουέιντ.

Με το σκορ να βρίσκεται στο 120-101, οι Μάτζικ έκλεψαν τη μπάλα και ο Τζέιλεν Σαγκς διέσχισε όλο το παρκέ κι έδωσε την alley oop ασίστ στον Κόουλ Άντονι, ο οποίος κάρφωσε τη μπάλα. Πριν καν ολοκληρωθεί η φάση, ο Σαγκς βγήκε μπροστά και πανηγύρισε με ανοιχτά τα χέρια, όσο ο Άντονι κάρφωνε τη μπάλα.

Σας θυμίζει κάτι; Σίγουρα ναι, αφού ένα παρόμοιο σκηνικό είχε συμβεί τουλάχιστον μία δεκαετία πίσω με την φωτογραφία από εκείνο το στιγμιότυπο να θεωρείται ιστορική.

Τότε, ο Γουέιντ έκλεψε τη μπάλα από τους Μπακς, έτρεξε ως την άλλη πλευρά του παρκέ και χωρίς καν να κοιτάει έδωσε την ασίστ στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, που κάρφωσε τη μπάλα. Έτσι και σε αυτή την στιγμή ο σταρ τον Χιτ ξεκίνησε να πανηγυρίζει με ανοιχτά τα χέρια του, όσο ο «Βασιλιάς» ήταν υψωμένος στον αέρα για να εκτελέσει το κάρφωμα.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0