Basket Talk

Λεσόρ για Αταμάν και Ομπράντοβιτς: «Διαφορετικοί προπονητές, ευλογία η συνεργασία μαζί τους»

Λεσόρ για Αταμάν και Ομπράντοβιτς: «Διαφορετικοί προπονητές, ευλογία η συνεργασία μαζί τους»

Ο Ματίας Λεσόρ επιστρέφει στη Σερβία για να αντιμετωπίσει την Παρτίζαν και σε δηλώσεις που πραγματοποίησε σε σερβικό Μέσο, φρόντισε ώστε να εγκωμιάσει τόσο τον πρώην, όσο και τον νυν προπονητή του.

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Ματίας Λεσόρ. Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει στη Σερβία την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και θέλησε, σε συνέντευξη που έδωσε σε Μέσο της χώρας, να «πλέξει» το εγκώμιο του πρώην προπονητή του, αλλά και του Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι όλα διαφορετικά. Διαφορετική φιλοσοφία, διαφορετική οπτική, διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού… Ο Αταμάν είναι ένας προπονητής που εμπιστεύεται τους παίκτες του και τους αφήνει περισσότερη ελευθερία να δημιουργούν, ενώ ο Ζέλικο είναι ένας προπονητής μέσω του συστήματος του οποίου έρχονται τα αποτελέσματα. Διαφορετικοί προπονητές αλλά σπουδαίοι και οι δύο. Είναι ευλογία η συνεργασία μαζί τους».

Παράλληλα έκανε λόγο και για την συνεργασία του με τον Κώστα Σλούκα και τον Λούκα Βιλντόζα, αλλά και τον κόσμο των «πρασίνων».

«Με τον Λούκα κάνουμε συνέχεια πλάκα για τα ντέρμπι της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα. Σήμερα μάλλον δεν θα τον υποδεχτούν όπως εμένα (γέλια). Είναι και οι δύο σπουδαίοι πλέι μέικερ, που τους αρέσει να δημιουργούν και να συνεργάζονται με τους ψηλούς. Είναι σπουδαίοι παίκτες και με βοηθούν πολύ στη μετάβαση από το ένα σύστημα στο άλλο.

Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο κοινό και ξέρουν μπάσκετ. Η προσωπικότητά μου είναι τέτοια, είμαι μαχητής και αυτό αρέσει στον κόσμο».

Φυσικά, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη σεζόν κατά τη διάρκεια των playoffs κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, δηλώνοντας εμφανώς μετανιωμένος.

«Δεν θα συμμετείχα στα επεισόδια στη Μαδρίτη. Μόνο αυτό. Θα απομάκρυνα τον Πάντερ. Αυτό θα άλλαζα, αλλά η εικόνα που είδατε είναι μέρος της ενότητας που είχε αυτή η ομάδα. Όλη η ομάδα ενεπλάκη στην κατάσταση που δημιουργήθηκε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0