Basket Talk

Όλο το Twitter μιλάει για τον Βεζένκοφ: Η «μονομαχία» με τον Μούντι και η παρομοίωση με… Ντουράντ! (video)

Όλο το Twitter μιλάει για τον Βεζένκοφ: Η «μονομαχία» με τον Μούντι και η παρομοίωση με… Ντουράντ! (video)

Μόλις 15 λεπτά συμμετοχής χρειάστηκε ο Σάσα Βεζένκοφ για να κάνει όλο το Twitter να παραληρεί μαζί του!

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πώς ο Σάσα Βεζένκοφ επηρέασε θετικά τους Σακραμέντο Κινγκς στη νίκη κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς;

Εννοείται πως μπορούμε!

Πέρα από τους 8 πόντους, τα 4 ριμπάουντ και τα 2 μπλοκ (το ένα μάλιστα απέναντι στον Στεφ Κάρι), ο Βούλγαρος φόργουορντ φαίνεται να έχει βρει τα πατήματά του για τα καλά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο Βεζένκοφ τελείωσε το ματς έχοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην ομάδα του τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά αλλά και από άποψη ευστοχίας.

Οι Κινγκς είναι από τις πιο συναρπαστικές ομάδες στον «μαγικό» κόσμο του NBA καταφέρνοντας σπουδαίες ανατροπές. Αυτή τη φορά επέστρεψαν από το -24 απέναντι στους «πολεμιστές».

Πέρα από το επιδραστικό παιχνίδι του ΝτεΆαρον Φοξ και το καθοριστικό καλάθι του Μαλίκ Μονκ στο τέλος, το «ταίριασμα» που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτό του Σάσα Βεζένκοφ με τον Μόουζες Μούντι.

Οι δύο παίκτες μάρκαραν ο ένας τον άλλον και «αντάλλαζαν» τρίποντα κάνοντας όλον τον κόσμο του Twitter να μιλάει γι’ αυτούς παρομοιάζοντάς τους με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Κέβιν Ντουράντ, ενώ παράλληλα αποθέωναν τη μεταξύ τους «μάχη».

Μάλιστα, αυτή η εξαιρετική εμφάνιση του Βεζένκοφ έκανε τον προπονητή της ομάδας, Μάικ Μπράουν, να του πει πως δεν πρόκειται να του τα... χώσει για ένα κακό σουτ γιατί τον θεωρεί ως έναν από τους καλύτερους σουτέρς!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0