Basket Talk

Ιστορικό comeback των Μπακς με «κουβάλημα» Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για τη νίκη στο… reunion! (video)

Ιστορικό comeback των Μπακς με «κουβάλημα» Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για τη νίκη στο… reunion! (video)

Μια επική ανατροπή, που όμοιά της είχε να συμβεί για τα «ελάφια» από το 1977, εξελίχθηκε στο Μιλγουόκι με τους Μπακς να επιστρέφουν από το -26 κόντρα στους Μπλέιζερς, που αντιμετώπισαν για πρώτη φορά τον Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς φιλοξένησαν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ να συναντά για πρώτη φορά ως αντίπαλο την πρώην ομάδα του.

Τα «ελάφια» φάνηκαν να τα έχουν χαμένα ως και το 27ο λεπτό του αγώνα που είδαν τη διαφορά να φτάνει στους 26 πόντους από τους φιλοξενούμενους (81-55).

Κάπου εκεί ξεκίνησε, όμως, η αντεπίθεση των Μπακς που παρόμοια είχαν να δουν από το 1977, όταν είχαν κάνει ένα απίστευτο comeback απέναντι στους Χοκς, ενώ βρίσκονταν πίσω για 29 πόντους. Mάλιστα, αυτή είναι και η μεγαλύτερη ανατροπή μέχρι στιγμής στην σεζόν του NBA.

Ο… διπλός Γιάννης Αντετοκούνμπο, που ήταν ως συνήθως ο ηγέτης αυτής της ανατροπής, έβαλε και  το πιο κρίσιμο καλάθι του αγώνα για το 104-102 στα 19" πριν το τέλος. Ο «Greek Freak» ήταν φυσικά ο πρώτος σκόρερ των «ελαφιών» με 33 πόντους, 16 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 μπλοκ.

Αμέσως μετά με… καταιγιστική εμφάνιση ακολούθησε ο «διόσκουρός» του, Ντέιμιαν Λίλαρντ, με 31 πόντους.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Αντετοκούνμπο στη νικηφόρα βραδιά των Μπακς (108-102), είπε να ξεπεράσει τον θρύλο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ σε ακόμη μία κατηγορία του οργανισμού της ομάδας του Μιλγουόκι.

Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» με αυτή του την παρουσία και τα στατιστικά που σημείωσε, έφτασε τα 107 παιχνίδια στα οποία έχει 30+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ αφήνοντας πίσω του τον Τζαμπάρ, ο οποίος στην καριέρα του στους Μπακς κατάφερε να πραγματοποιήσει σε 106 ματς!

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0