Basket Talk

Σζομπατέλι – Περιστέρι 87-90: Μεγάλο βήμα για τα play in με... ψυχραιμία! (video)

Σζομπατέλι – Περιστέρι 87-90: Μεγάλο βήμα για τα play in με... ψυχραιμία! (video)

Μπορεί το παιχνίδι να άνηκε εξαρχής στο Περιστέρι, όμως στο τέλος δυσκολεύτηκε, αν και πήρε τη νίκη απέναντι στην Σζομπατέλι με 87-90.

Η Σζομπατέλι υποδέχτηκε το Περιστέρι στην Ουγγαρία για την τέταρτη αγωνιστική του Basketball Champions League. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούσαν στον όμιλό τους με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να πετυχαίνει τελικά το απόλυτο 2/2 κόντρα στους Ούγγρους.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε φειδωλά ως προς το σκοράρισμα με τους Περιστεριώτες να παίρνουν από την αρχή ένα μικρό «κεφάλι» στο ματς (9-13).

Ο Νίκος Χουγκάζ ήταν αυτός που έκανε τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» να ξεχωρίζουν βγαίνοντας μπροστά έχοντας σημειώσει ήδη 8 πόντους και μαζέψει 3 ριμπάουντ κατά την πρώτη περίοδο.

Το Περιστέρι είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει και διψήφιο προβάδισμα λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο (27-39) το οποίο και έφτασε στο +16.

Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι εδειξαν πιο σοβαρό πρόσωπο και προσπάθησαν να... ροκανίσουν την διαφορά.

Μάλιστα, το Περιστέρι ολοκλήρωσε τον αγώνα χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη στην άκρη του πάγκου, αφού ο προπονητής των «κυανοκίτρινων» αποβλήθηκε στα μισά περίπου της τέταρτης περιόδου εξαιτίας διαμαρτυρίας προς τη γραμματεία κι ενώ η ομάδα του βρισκόταν στο +13 σε εκείνο το σημείο. Τότε ήταν που η Σζομπατέλι βρήκε ευκαιρία να «απειλήσει» με τον Πονγκό και τον Τζορντάνο φτάνοντας το παιχνίδι στην... κόψη του ξυραφιού τα τελευταία λεπτά.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 38-54, 58-72, 87-90 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0