Basket Talk

Μαρούσι - Ολυμπιακός 83-111: Με τρομερό Κάνααν ήρθε και η επιβλητική... 100άρα(video)

Μαρούσι - Ολυμπιακός 83-111: Με τρομερό Κάνααν ήρθε και η επιβλητική... 100άρα(video)

Ο Αϊζάια Κάνααν πήρε τον Ολυμπιακό από το χέρι και τον οδήγησε στη νίκη (83-111) απέναντι στο Μαρούσι, που από το δεύτερο ημίχρονο και μετά έγειρε κατά κράτος υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Το Μαρούσι φιλοξένησε τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Basket League και βράβευσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την προσφορά του στην ομάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη μπήκε ανταγωνιστικά στην αναμέτρηση χωρίς τον παράγοντα άγχος.

Ο συνήθης... ύποπτος, Αϊζάια Κάνααν, ήταν αυτός που ξεχώριζε για τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο μισό του αγώνα μετρώντας 11 ποντους, με τον συνονόματο Αϊζάια Μπρίσκο στο αντίπαλο δέος να φτάνει με την σειρά του τους 10 πόντους.

Η είσοδος του Κώστα Παπανικολάου στο παρκέ βελτίωσε αισθητά την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια με μία διαφορά 12 πόντων, έπειτα και από εύστοχο τρίποντο του Πίτερς.

Ο Κάνααν συνέχισε «καυτός» από την περιφέρεια μετά την ανάπαυλα διατηρώντας τους Πειραιώτες μπροστά με διψήφια διαφορά, ενώ είχε σχεδόν το απόλυτο στα τρίποντα.
Κάπως έτσι, εκτοξεύτηκε ο Ολυμπιακός στο +19 και πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στο μαχητικό Μαρούσι που πάλεψε αλλά δε μπορούσε να κάνει κάτι άλλο απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και στον φοβερό Κάνααν.

Τα δεκάλεπτα: 21-24, 41-53, 62-81, 83-111

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0