Basket Talk

Ένα ΟΑΚΑ όρθιο για χάρη του Μήτογλου: Πρώτα ξεσήκωσε όλο το γήπεδο, μετά «έκλεψε» για τη νίκη! (video)

Ένα ΟΑΚΑ όρθιο για χάρη του Μήτογλου: Πρώτα ξεσήκωσε όλο το γήπεδο, μετά «έκλεψε» για τη νίκη! (video)

Απαραίτητος, κομβικός, στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Ο Ντίνος Μήτογλου είναι ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού και δύο στιγμές από το ματς με τη Ζαλγκίρις, το αποδεικνύουν περίτρανα…

Μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του διανύει αναμφίβολα ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά καθοριστικός για τον Παναθηναϊκό, στην 8η αγωνιστική της Euroleague.

Αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη των «πράσινων» στην πολύ σημαντική νίκη με 73-71 επί της Ζαλγκίρις, έχοντας δύο στιγμές στο ματς, οι οποίες δικαιολογημένα αποδεικνύουν πόσο σημαντικός είναι, τόσο αγωνιστικά, όσο και για την ψυχολογία ολόκληρου του συνόλου.

Η πρώτη φάση ήρθε στα μέσα της 3ης περιόδου, με τον Έλληνα να βάζει ένα πολύ δύσκολο σουτ και εν συνεχεία να «ξεσπά». Πανηγύρισε έξαλλα, ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ, δεν μπορούσε να σταματήσει να πανηγυρίζει και γνώρισε την αποθέωση.

Το αποκορύφωμα φυσικά ήρθε στο φινάλε. Εκεί που Γκριγκόνις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με μία βολή, έχασε την επόμενη και οι Λιθουανοί πήγαν να βγάλουν αιφνιδιασμό, με μία πάσα… ολόκληρου γηπέδου. Ο Μήτογλου παρεμβαίνει, «κλέβει», το ματς λήγει και επικρατεί… πανζουρλισμός!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0