Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Είμαστε τυχεροί που επέστρεψε ο Σίκμα!»

Μπαρτζώκας: «Είμαστε τυχεροί που επέστρεψε ο Σίκμα!»
O Γιώργος Μπαρτζώκας έδειξε την ικανοποίησή του από την επιστροφή του Λουκ Σίκμα και περιμένει την επιστροφή των τραυματιών της ομάδας για να αξιολογήσει το ρόστερ.

Πέρασε από πολλές δυσκολίες, αλλά ο Ολυμπιακός επικράτησε σε ένα... δικό του ματς κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται σε όλες τις αναποδιές και στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του Λουκ Σίκμα μετά από ενάμιση μήνα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε για την πολύτιμη βοήθεια, που πρόσφερε ο Αμερικανός ψηλός στον Ολυμπιακό και εξήγησε ότι περιμένει τις επιστροφές και των υπόλοιπων τραυματιών, ώστε να αξιολογήσει το ρόστερ του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Έχουμε μία δύσκολη περίοδο, η προετοιμασία μας για κάθε αγώνα είναι προβληματική. Χάσαμε τον Γουίλιαμς-Γκος και τον Πίτερς στη διάρκεια του ματς, οπότε το ροτέισόν μας έγινε ακόμη πιο μικρό. Είμαστε κάπως τυχεροί γιατί επέστρεψε ο Λουκ Σίκμα και μας έδωσε δέκα-έντεκα σημαντικά λεπτά. Ελπίζω να έχουμε όλη την ομάδα σύντομα για να την αξιολογήσουμε. Αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική, ήταν ένα περίεργο ματς χωρίς κόσμο. Ήμασταν μπροστά σε όλο το ματς, αν και χάσαμε όλες τις 50-50 μπάλες. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την τεράστια νίκη και καλή τύχη στη Μακάμπι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0