Basket Talk

ΑΕΚ – Κολοσσός Ρόδου 93-74: Η «Βασίλισσα» ανέβασε ρυθμό στο β’ μέρος και πήρε μία… σαρωτική νίκη! (video)

ΑΕΚ – Κολοσσός Ρόδου 93-74: Η «Βασίλισσα» ανέβασε ρυθμό στο β’ μέρος και πήρε μία… σαρωτική νίκη! (video)
Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα του Κολοσσού Ρόδου με 93-74 πραγματοποιώντας ένα τρίτο δεκάλεπτο «όνειρο» με την σημαντική συμβολή των Τζάστιν Τίλμαν και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τον Κολοσσό Ρόδου στα Άνω Λιόσια και, αν και συνάντησε αρκετά εμπόδια στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, κατάφερε να ξεφύγει στο δεύτερο ημίχρονο δίνοντας συνέχεια στις καλές τις εμφανίσεις.

Αμφότερες οι δύο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι με εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα ανεβάζοντας το τέμπο του ματς πηγαίνοντας παράλληλα χέρι - χέρι στο σκοράρισμα.

Με τον Ουτόμι να ξεχωρίζει για τους φιλοξενούμενους μπόρεσαν και πέρασαν μπροστά στο δεύτερο δεκάλεπτο με την «Βασίλισσα» να βρίσκει απαντήσεις από τον «καυτό» Τίλμαν (24 πόντοι).

Μετά την ανάπαυλα, η ΑΕΚ αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις στιγμές που έδινε ευκαιρίες στους Ροδίτες όχι μόνο να την φτάσουν, αλλά και να την προσπεράσουν. Με ένα εκπληκτικό κρεσέντο των Κουζμίνσκας (18 πόντοι) και Ραντλ (12 πόντοι), που πήραν την σκυτάλη, η ομάδα του Ζόαν Πλάθα πήρε «κεφάλι» 10 πόντων για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (68-58).

Η συνέχεια είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού η Ένωση βελτίωσε πολύ την άμυνα της και δεν άφηνε τον Κολοσσό να πάρει... ανάσα, παρά την ανταγωνιστική τους παρουσία κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Τα δεκάλεπτα: 27-26, 51-47, 75-58, 93-74

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0