Basket Talk

Ιτούδης: «Δική μου ιδέα ο Σπανούλης στην Εθνική!»

Ιτούδης: «Δική μου ιδέα ο Σπανούλης στην Εθνική!»
Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε σε συνέντευξή του, πως η πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική Ελλάδας, ήταν δική του ιδέα!
Εκτενή συνέντευξη στο Meridian Sport παραχώρησε ο Δημήτρης Ιτούδης, λίγο πριν τον αγώνα της Παρτιζάν με τη Φενέρμπαχτσε.

Αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Εθνική Ελλάδας, αλλά και τον «διάδοχό» του, Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας πως ήταν δική του ιδέα να προσληφθεί στη «γαλανόλευκη»!

«Μίλησα μαζί του αμέσως μετά την πρόσληψή του ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Ήταν μία πολύ καλή κίνηση. Ήταν δική μου ιδέα να επιλέξουν τον Βασίλη και ελπίζω να είμαστε ως χώρα και ως ομάδα όλοι μαζί στη νέα προσπάθεια και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και όσο περισσότερους παίκτες διαθέσιμους» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Από τότε που ήταν παίκτης το σκεφτόταν. Το ίδιο φαινόταν πως θα κάνει και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ήταν ξεκάθαρο. Αντίθετα, άλλοι σπουδαίοι παίκτες, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης για παράδειγμα, ποτέ του δεν είχε τέτοια επιθυμία. Ο Βασίλης και ο Σάρας, όμως, ήταν ξεκάθαρο ότι το ήθελαν πολύ και τα κατάφεραν!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0