Basket Talk

ΛεΜπρόν vs NBA: Άντε να βρεις ποιος έχει δίκιο!

ΛεΜπρόν vs NBA: Άντε να βρεις ποιος έχει δίκιο!

Κάποια φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Μαϊάμι Χιτ ήταν η αφορμή για τα έντονα παράπονα των «λιμνανθρώπων» προς το NBA με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να… ξεσπαθώνει!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν έντονα παράπονα απέναντι στη διαιτησία στην αναμέτρηση κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ και συγκεκριμένα από την αντιμετώπιση που δέχτηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η ομάδα του Λος Άντζελες υπέβαλε τα παράπονά της στην κορυφαία λίγκα στέλνοντας βίντεο με μια σειρά φάσεων κατά τις οποίες ο «Βασιλιάς» αδικήθηκε.

Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA εκτέλεσε μόλις 4 βολές στην οριακή ήττα της ομάδας του από του Χιτ και υποστηρίζει πως δεν του σφυρίχτηκε φάουλ στο τέλος.

Το NBA με την σειρά του ενημέρωσε τον κόσμο τονίζοντας πως δεν έγινε κανένα λάθος και δεν χάθηκε κανένα σφύριγμα.

Αυτό φυσικά δυσαρέστησε τον ΛεΜπρόν  που δεν δίστασε να τοποθετηθεί στα social media, λέγοντας: «Το ματς δεν κερδήθηκε ή χάθηκε στα δύο τελευταία λεπτά. Αν ξέρεις το παιχνίδι, όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του 1ου, 2ου και 3ου δωδεκαλέπτου και στα πρώτα δέκα λεπτά του 4ου δεκαλέπτου είχαν επίδραση στο τελικό αποτέλεσμα».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0