Basket Talk

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 63-77: Ο «τριπλός» Φαλ ηγήθηκε και… καθάρισε το ματς! (video)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 63-77: Ο «τριπλός» Φαλ ηγήθηκε και… καθάρισε το ματς! (video)

Με «μυθικό» Μουστάφα Φαλ, που έκανε τα αδύνατα… δυνατά για τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν μία άνετη νίκη (63-77) στο Παλατάκι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

 Οι απουσίες ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής της Basket League στο Παλατάκι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Πέρα από τις απώλειες που είχε έτσι κι αλλιώς να διαχειριστεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν πρόβλημα στο πρώτο λεπτό του αγώνα μετά τον τραυματισμό του  Τζαμούνι ΜακΝίς.

Η ποιότητα έλειπε από το παιχνίδι, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν ξέφυγε ιδιαίτερα στο σκορ (25-27).

Η δημιουργία από μεριάς Μουστάφα Φαλ ήταν ο παράγοντας που διαφοροποίησε τον Ολυμπιακό από τους γηπεδούχους πριν την ανάπαυλα δίνοντάς του ένα ασφαλές προβάδισμα (28-37).

Όταν οι δύο ομάδες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια ο ΠΑΟΚ με τη βοήθεια του Μπελιάουσκας και του Φρίντρικσον έτρεξε ένα σερί 6-0 ροκανίζοντας τη διαφορά στο 34-37.

Φαλ και Μπραζντέικις έκαναν το step up και έδωσαν διψήφιο προβάδισμα στον Ολυμπιακό που «αγκάλιασε» τη νίκη πριν το παιχνίδι περάσει στην τελευταία καθοριστική περίοδο.

Ο ψηλός των «ερυθρολεύκων» πήρε την ομάδα στις πλάτες του και την οδήγησε στη νίκη σε μία καθοριστική στιγμή που της έλειπαν παίχτες και ψυχολογία.

Με triple double «καθάρισε» την αναμέτρηση ο Μουστάφα Φαλ που έβαλε το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου ως ο δεύτερος παίχτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 28-37, 41-53, 63-77

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0