Basket Talk

Άρης – ΑΕΚ 75-64: Δια χειρός Τολιόπουλου οι Θεσσαλονικείς... υπέταξαν τη «Βασίλισσα»! (video)

Άρης – ΑΕΚ 75-64: Δια χειρός Τολιόπουλου οι Θεσσαλονικείς... υπέταξαν τη «Βασίλισσα»! (video)
Μια αναμέτρηση που στερούσε... θεάματος είχε ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Τολιόπουλο, που πήρε τον Άρη από το... χέρι και τον οδήγησε στη νίκη επί της ΑΕΚ με 75-64.

Ο Άρης (2-1) υποδέχτηκε την ΑΕΚ (1-2) στο Αλεξάνδρειο για την 4η «στροφή» της Basket League σ’ ένα παιχνίδι που στερούσε τόσο δημιουργίας όσο και ευστοχίας.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και για τις δύο ομάδες που αντιμετώπιζαν δυσκολία στο σκοράρισμα με τον Άρη να καταφέρνει όμως, μέσω του Βασίλη Τολιόπουλου και του Ρομπέρτο Γκάλινατ να παίρνει ένα προβάδισμα ασφαλείας (22-13).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να δείχνουν πως έχουν το πάνω «χέρι» στην εξέλιξη του αγώνα με την ΑΕΚ να προσπαθεί να βρει λύσει μέσω του Δημήτρη Φλιώνη και του Τζόρνταν ΜακΡέι για να μειώσει (24-20).

Μετά την ανάπαυλα, οι Θεσσαλονικείς μπήκαν πιο «ζεστά» στο ματς (37-26). Οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν άμεσα με ένα σερί 0-8, αλλά οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή τους.

Στην τελευταία και καθοριστική περίοδο, κάτι οι εύστοχες βολές του Κατσίβελη, κάτι το λέι-απ στον αιφνιδιασμό από τον Χάρελ, κάτι το κάρφωμα από τον Μπάνκστον και ο Άρης βρέθηκε στο +12 (60-48) παίρνοντας «αέρα» νίκης.

Τα τρίποντα – «μαχαιριά» από τους Τολιόπουλο (19 πόντοι 8 ασίστ) και Μποχωρίδη έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στη «Βασίλισσα» που γνώρισε την ήττα με 75-64.

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 31-24, 52-44, 75-64

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0