Basket Talk

NBA: Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει… για τα φαβορί! (video)

NBA: Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει… για τα φαβορί! (video)

Η αναμονή για την έναρξη της νέας σεζόν του NBA έλαβε τέλος και το BN Sports ξετυλίγει το… κουβάρι των φαβορί προτείνοντας «καυτές» στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου και όχι μόνο!

Το 78ο πρωτάθλημα του NBA βρίσκεται προ των πυλών και σε πολύ λίγες ώρες θα έχουμε το πρώτο «τζάμπολ» στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Ντένβερ Νάγκετς, ενώ ακολουθούν οι Φοίνιξ Σανς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Δύο αναμετρήσεις που θα μπορούσε εύκολα κανείς να πει ότι έχουν… άρωμα τελικού.

Η νέα σεζόν είναι γεγονός. Τριάντα ομάδες θα «ριχτούν» στο παρκέ, θα αγωνιστούν σε 82 παιχνίδια με έναν και μόνο στόχο, την κατάκτηση του πολυπόθητου δαχτυλιδιού. Ποιος θα βγει νικητής από αυτή τη «μάχη»; Οι Ντένβερ Νάγκετς με τον ασταμάτητο Νίκολα Γιόκιτς, που υπερασπίζονται το πρωτάθλημα; Οι Μιλγουόκι Μπακς που προέβησαν στη μεταγραφή της χρονιάς φέρνοντας τον Ντέιμιαν Λίλαρντ στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο; Ή μήπως οι Λέικερς του «Βασιλιά» ΛεΜπρόν που ως ο… γηραιότερος παίκτης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 21η χρονιά; Μένει να το δούμε στην πράξη.

Τα φαβορί πολλά! Οι αλλαγές και οι εκπλήξεις ακόμα περισσότερες! Γι’ αυτό και το BN Sports αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάλυση των πέντε ομάδων που είναι οι επικρατέστερες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παράλληλα με στοιχηματικές αποδόσεις, μαζί με μία έξτρα… προσθήκη.

Μιλγουόκι Μπακς

milwaukee-bucks-are-considering-a-major-trade-to-pair-giannis-antetokounmpo-and-damian-lillard.jpg

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς για το μεγάλο «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού που τάραξε τα... νερά στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού; Εκεί όπου τα βλέμματα όλων των Ελλήνων είναι στραμμένα για να παρακολουθήσουν το πιο «καυτό» δίδυμο να συνεργάζεται στα παρκέ! Οι Μπακς λειτουργούν με ώρα «Dame» και όντες οι τελευταίοι που έχουν φέρει το πρωτάθλημα στην ανατολική περιφέρεια, βρίσκονται στις… επάλξεις για να φτάσουν ως το τέλος της διαδρομής. Αδιαμφησβήτητα είναι το νούμερο ένα φαβορί για τον τίτλο και μένει να φανεί πως θα δημιουργηθεί η κατάλληλη χημεία στην ομάδα.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μιλγουόκι Μπακς τη βρίσκουμε σε 5.00 απόδοση στη novibet.gr

Μπόστον Σέλτικς

jaylen-brown-jayson-tatum.jpg

Οι Κέλτες ήταν οι παράπλευροι… κερδισμένοι από το deal του Ντέιμιαν Λίλαρντ στους Μπακς, γιατί με αυτόν τον τρόπο «προσγειώθηκε» ο Τζρου Χόλιντεϊ στη Βοστώνη. Σίγουρα υπήρχε ένα μεγάλο κενό στην ομάδα μετά την αποχώρηση του πολυεργαλείου, Μάρκους Σμαρτ, αλλά μετά και την ποιοτική ενίσχυση της frontline της ομάδας με την απόκτηση του Κρίσταπς Πορζίνγκις και του Χόλιντεϊ, ο σύλλογος συνεχίζει και εμπνέει εμπιστοσύνη για μία μεγάλη πορεία στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μπόστον Σέλτικς τη βρίσκουμε σε 5.00 απόδοση στη novibet.gr

Ντένβερ Νάγκετς

skysports-nba-nikola-jokic_6185925.jpg

Οι υπερασπιστές του τίτλου. Η ομάδα από το υψόμετρο του Ντένβερ πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της με την πολύτιμη βοήθεια του «Τζόκερ» στο… μανίκι του Μάικ Μαλόουν, φυσικά τον Νίκολα Γιόκιτς. Οι Νάγκετς αποτελούν μία ομάδα με όλη την σημασία της λέξης, που έχει μάθει να συνεργάζεται άψογα τα τελευταία χρόνια επενδύοντας στην ευφυΐα του Σέρβου σέντερ, στο σουτ του όλο και πιο βελτιωμένου Τζαμάλ Μάρεϊ και στην εκρηκτικότητα του Άαρον Γκόρντον. Το στέμμα βρίσκεται στα χέρια του Γιόκιτς, εκείνος θα το υπερασπιστεί;

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Ντένβερ Νάγκετς τη βρίσκουμε σε 6.00 απόδοση στη novibet.gr

Φοίνιξ Σανς

beal-suns-booker-kd-e1687120603452.webp

Μία από τις πιο φιλόδοξες ομάδες στον «μαγικό» κόσμο του NBA είναι αυτή της Αριζόνα. Στην Δύση έτσι κι αλλιώς αναμένεται να πέσουν... κορμιά, αλλά οι Φοίνιξ Σανς με την δημιουργία των «τριών σωματοφυλάκων» μετά τον ερχομό του δις πρωταθλητή, Κέβιν Ντουράντ και του Μπράντλεϊ Μπιλ δίπλα στον Ντέβιν Μπούκερ έχουν φτιάξει μία super team ικανή να διεκδικήσει τον τρόπαιο «Larry O’ Brien».

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Φοίνιξ Σανς τη βρίσκουμε σε 6.50 απόδοση στη novibet.gr

Λος Άντζελες Λέικερς

1485016159.0.jpg

Την πεντάδα των φαβορί συμπληρώνουν οι «μαχητές» και «διψασμένοι» Λος Άντζελες Λέικερς. Η παρέα του «Βασιλιά», ΛεΜπρόν Τζέιμς, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία στα περσινά play offs, όπου έφτασε μέχρι τους τελικούς της Δύσης και αποκλείστηκε από τους πρωταθλητές, Ντένβερ Νάγκετς. Ο τρόπος που το κατάφερε αυτό ήταν επενδύοντας στο… φρέσκο αίμα της ομάδας, δηλαδή στον Όστιν Ριβς και τον Ρούι Χατσιμούρα οι οποίοι συνεργάστηκαν με την εμπειρία των ΤζέιμςΝτέιβις και Ράσελ δημιουργώντας ένα ωραίο σύνολο.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Λος Άντζελες Λέικερς τη βρίσκουμε σε 13.00 απόδοση στη novibet.gr

Βίκτορ Γουεμπανιάμα

3801142-77312768-2560-1440.jpg

Το next big thing του παγκόσμιου μπάσκετ ακούει στο όνομα, Βίκτορ Γουεμπανιάμα. Ο Γάλλος «εξωγήινος», ήδη από τα παιχνίδια της preseason έχει δείξει ότι είναι από άλλον… πλανήτη. Υπό την καθοδήγηση του μακροβιότερου προπονητή στην ιστορία του NBA, Γκρεγκ Πόποβιτς, είναι σίγουρο πως η διαδρομή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα είναι λαμπερή. Το ότι θα αναδειχθεί rookie της χρονιάς είναι με μαθηματική ακρίβεια δεδομένο, όμως οι πιο εξτρίμ, που πιστεύουν στο… άστρο του 19χρονου «Γουέμπι», μπορούν να επιλέξουν (και γιατί όχι) να κατακτήσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στην rookie του χρονιά για να γίνει μέλος μια πολύ μικρής λίστας ελίτ παικτών. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τον παικταρά Ντέρικ Ρόουζ ως ο νεότερος που έχει λάβει το MVP ; Ίδωμεν…

Rookie της χρονιάς σε 1.60 απόδοση από τη noviber.gr

MVP της χρονιάς σε 81.00 απόδοση από τη novibet.gr

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0