Basket Talk

Με… μαγειρικούς όρους, ο Τόνι Πάρκερ εξήγησε γιατί απέλυσε τον αδερφό του!

Με… μαγειρικούς όρους, ο Τόνι Πάρκερ εξήγησε γιατί απέλυσε τον αδερφό του!

Ο Τι Τζέι Πάρκερ δε συνεχίζει στον πάγκο της Βιλερμπάν, με τον Τόνι να δίνει μία… ιδιαίτερη εξήγηση για το συγκεκριμένο γεγονός!

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Βιλερμπάν, καθώς τα αποτελέσματα στην εκκίνηση της νέας EuroLeague δεν ήταν τα επιθυμητά και έτσι ο Τι Τζέι Πάρκερ προτιμήθηκε να απομακρυνθεί.

Το… αστείο της υπόθεσης είναι ότι απολύθηκε από τον αδερφό του, Τόνι Πάρκερ! Ο άλλοτε σταρ του NBA μάλιστα, έδωσε μία «ιδιαίτερη» εξήγηση για τους λόγους που οδήγησαν στο «διαζύγιο», κάνοντας… μαγειρικές αναφορές!

Χαρακτηριστικά ο Τόνι Πάρκερ ανέφερε:

«Έχουμε καταστροφικά αποτελέσματα ως τώρα. Είναι η ώρα της αλλαγής. Είμαι υπομονετικός άνθρωπος, το έχετε δει αυτό. Πριν από ενάμιση χρόνο, απέλυσα τον Ζβέζνταν Μίτροβιτς επειδή είχε χάσει τα αποδυτήρια κι οι παίκτες δεν ήθελα να παίξουν γι αυτόν. Τώρα, δεν ήταν αυτό το θέμα. Όλοι οι παίκτες λατρεύουν τον Τι Τζέι, αλλά πήρα αυτή την απόφαση. Έπρεπε να κάνουμε ένα ηλεκτροσόκ, να δώσουμε μια νέα οπτική με έναν νέο προπονητή. Η ομάδα δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων της, η μαγιονέζα... δεν έδεσε στην προκειμένη περίπτωση.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0