Basket Talk

Άρης – Τουρκ Τέλεκομ 68-66: Το ήθελαν περισσότερο οι Θεσσαλονικείς και φάνηκε στο φινάλε!

Άρης – Τουρκ Τέλεκομ  68-66: Το ήθελαν περισσότερο οι Θεσσαλονικείς και φάνηκε στο φινάλε!
Ο Άρης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο EuroCup απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ (68-66) σε μία αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε «μάχη» για γερά... νεύρα στο τέλος.

Ο Άρης φιλοξένησε στο Αλεξάνδρειο την Τουρκ Τέλεκομ για την τρίτη αγωνιστική του EuroCup.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει με αρνητικό ρεκόρ (0-2) απέναντι σε Γκραν Κανάρια και Λιετκαμπέλις και επιθυμούσαν να αλλάξουν την κατάσταση.

Ο Άρης ξεκίνησε με όρεξη στην αναμέτρηση «ζεσταίνοντας» τον κόσμο του με τη βοήθεια του Σανόγκο και του Τολιόπουλου που είχαν θέσει τους γηπεδούχους σε ρόλο οδηγού (23-18).

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να περάσουν μπροστά (34-38) δημιουργώντας… πονοκέφαλο στους Θεσσαλονικείς.

Μετά την ανάπαυλα, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα. Τότε ήρθε ο «καυτός» Βασίλης Τολιόπουλος με εύστοχο σουτ από τα 6.75 για να δώσει προβάδισμα 9 πόντων στον Άρη.

Η Τουρκ Τέλεκομ «ροκάνισε» την διαφορά καθώς το ματς είχε μπει στην τελευταία καθοριστική περίοδο και πέρασε και μπροστά (61-63). Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης με καθοριστικό σουτ έδωσε ξανά στον Άρη το προβάδισμα για το 66-63 και οι Γουάλας και Πάλμερ σπατάλησαν στο φινάλε τις ευκαιρίες τους χαρίζοντας έτσι μια τεράστια νίκη στον Άρη.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 34-38, 55-54, 68-66

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0