Basket Talk

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ 77-88: Με... τριπλό Φρίντρικσον και με «όπλο» τους την ευστοχία έφυγαν νικητές οι Θεσσαλονικείς! (video)

Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ 77-88: Με... τριπλό Φρίντρικσον και με «όπλο» τους την ευστοχία έφυγαν νικητές οι Θεσσαλονικείς! (video)
Ο εξαιρετικά εύστοχος από την περιφέρεια ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο Basketball Champions League απέναντι στην Γαλατασαράι (77-88) έχοντας για οδηγό τον καταπληκτικό Έλβαρ Φρίντρικσον που σημείωσε triple double!

Η Γαλατά υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του Basketball Champions League και τα βρήκε… σκούρα από τους εξαιρετικά εύστοχους από την περιφέρεια φιλοξενούμενους που πραγματοποίησαν πρεμιέρα... όνειρο!

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν πολύ δυναμικά με το απόλυτο 5/5 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης έχοντας καυτούς» τους Χάρισον και Φρίντρικσον που μέτρησαν από 17 και 19 πόντους αντίστοιχα για το διψήφιο προβάδισμα της ομάδας τους.

Στη δεύτερη περίοδο, η Γαλατά «έτρεξε» ένα σερί 8-0 πλησιάζοντας στο… καλάθι τον ΠΑΟΚ, όμως εκεί βρέθηκε ο Γκίλμορ πετυχαίνοντας το 6ο τρίποντο του «Δικέφαλου του Βορρά» βάζοντας… φρένο στους Τούρκους.

Η κυριαρχία του ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την απίστευτη ευστοχία του συνεχίστηκαν και μετά την ανάπαυλα, ακόμα κι αν οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να βγάλουν αντίδραση με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυριζούν μια πολύ σημαντική νίκη έχοντας για ηγέτη τους τον συγκλονιστικό Έλβαρ Φρίντρικσον, που πέτυχε triple-double, μετρώντας 19 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 19-30, 42-52, 59-71, 77-78

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0