Basket Talk

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός 65-53 : Ξέμεινε από αντοχές κι έχασε την… κούρσα στο Μιλάνο! (video)

Αρμάνι Μιλάνο – Ολυμπιακός 65-53 : Ξέμεινε από αντοχές κι έχασε την… κούρσα στο Μιλάνο! (video)

«Στέρεψε» από δυνάμεις ο Ολυμπιακός των απουσιών και της μεγάλης κούρασης κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (65-53) ξεκινώντας με αρνητικό αποτέλεσμα την πρώτη του αναμέτρηση στην… διαβολοβδομάδα της EuroLeague.

Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική της EuroLeague σε μία ιστορική βραδιά όπου ο βετεράνος πλέον, Τζίτζι Ντατόμε, πέρασε στο Hall  Of Fame του ιταλικού συλλόγου και ο Κάιλ Χάινς έσπασε όλα τα ρεκόρ ως ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Το ματς

Χέρι με χέρι πήγαιναν οι δύο ομάδες στο σκορ κατά την πρώτη περίοδο με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον συνήθη… ύποπτο, Νίκολα Μιλουτίνοφ (17-17).

Η ομάδα του κόουτς Μεσίνα στηρίχτηκε στον Νίκολα Μίροτς σε ακόμη ένα ματς, ενώ ο Ντιέγκο Φλακαντόρι έβαλε μπροστά τους Ιταλούς με 26-19. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με την πολύτιμη βοήθεια του Τόμας Γουόκαπ που μέτρησε 3/3 τρίποντα. Για δεύτερη σερί αναμέτρηση ο Αϊζάια Κάνααν αποβλήθηκε μαζεύοντας δύο τεχνικές ποινές αφήνοντας «γυμνούς» τους Πειραιώτες.

Παρ’ όλα τις δυσκολίες, οι «ερυθρόλευκοι» άντεξαν και πέρασαν μπροστά με τον Σέρβο σέντερ, έστω και στον πόντο (31-32).

Μετά την ανάπαυλα, το παιχνίδι συνεχίστηκε σε πολύ χαμηλό τέμπο και οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 7-0 αγγίζοντας το 38-34 στο 24ο λεπτό με τον Κέβιν Πάνγκος και τον Φόιγκντμαν, όσο ο Ολυμπιακός έδειχνε να έχει κολλήσει στο σκορ λίγο πριν την τελευταία και καθοριστική περίοδο.

Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε το τέταρτο δεκάλεπτο, όταν ο Μουστάφα Φαλ αποφάσισε να… ριμάξει την αντίπαλη ρακέτα με ασύλληπτο κάρφωμα βάζοντας τους Πειραιώτες σε θέση οδηγού.

H Αρμάνι την κατάλληλη στιγμή απέκτησε το μομέντουμ που χρειαζόταν χτίζοντας μία διαφορά 8 πόντων μετά από σερί 9-0 (53-45), όσο ο Λαρεντζάκης αποβλήθηκε έχοντας… μαζέψει πέντε φάουλ.

Όταν ο Μίροτιτς έβαλε το τρίποντο για το 56-47, όλα είχαν ήδη τελειώσει για τον Ολυμπιακό που είχε το μυαλό ήδη την Παρτίζαν.

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 31-32, 44-41, 65-53

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0