Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Είμαστε σε μία διαδικασία που προσπαθούμε να επιβιώσουμε»

Μπαρτζώκας: «Είμαστε σε μία διαδικασία που προσπαθούμε να επιβιώσουμε»

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει τη δική του «μάχη» στην δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρεται στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι την Τρίτη (17/10) εν μέσω της «διαβολοβδομάδας» της EuroLeague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τους «ερυθρόλευκους»  εν μέσω των συχνών και απαιτητικών παιχνιδιών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα είμαστε λιγότερο φρέσκοι από το Μιλάνο, που είχε μόνο ένα παιχνίδι το Σάββατο αφού δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική με τη Μακάμπι. Να μην περιαυτολογήσουμε, εμείς πάντα έχουμε απαιτήσεις να κερδίζουμε το ματς, αλλά παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει χτιστεί για να πάει μακριά, έμπειρη με καλό ρόστερ. Πάντα είναι ξεχωριστή εμπειρία το "Φόρουμ". Πρέπει να έχουμε αρκετούς παίκτες σε καλή βραδιά και να περάσει αυτό το διάστημα με τους τραυματισμούς. Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο τον οποίο θα τον έχουμε στη συνέχεια. Είμαστε σε μία διαδικασία που προσπαθούμε να επιβιώσουμε στα δύσκολα παιχνίδια.

Σε ομάδες με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, πάντα η νίκη είναι το ζητούμενο. Σιγά σιγά προσδοκούμε να βελτιωθούμε και αγωνιστικά. Είχαμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο, οι τραυματισμοί μας γύρισαν λίγο πίσω, ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και πιστεύουμε ότι όταν είμαστε όλοι θα είμαστε πραγματικά καλοί».

Για τον Μίροτιτς: «Για τον Μίροτιτς δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι παίκτης μεγάλης αξίας. Είναι καλός στα ριμπάουντ, κινείται με και χωρίς την μπάλα, αλλά όλοι οι παίκτες της Αρμάνι είναι καλοί. Έχει μεγάλο μέγεθος και μεγάλες δυνατότητες η ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0