Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Εκτιμώ ιδιαίτερα αυτή τη νίκη – Θα κοιτάξουμε να επιβιώσουμε»

Μπαρτζώκας: «Εκτιμώ ιδιαίτερα αυτή τη νίκη – Θα κοιτάξουμε να επιβιώσουμε»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League αναφέρθηκε στον τρόπο που αυτή επετεύχθη ενώ έδωσε και το injury report των απόντων.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία δύσκολη, αλλά σημαντική νίκη κόντρα στην ΑΕΚ την στιγμή που η «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague είναι μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μακριά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το θετικό αποτέλεσμα:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γεμάτο ένταση. Είχε ένταση στους πάγκους, στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε πολλά λάθη. Η ΑΕΚ έπαιξε καταπληκτικά, πήγε το παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό και έβαλε τρίποντα στο transition. Κερδίσαμε, εκτιμώ ιδιαίτερα αυτή τη νίκη. Δεν είναι μια νίκη που μπορούμε να υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση. Ο χρόνος είναι αμείλικτος, τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Έτσι είναι η δουλειά μας, θα κοιτάξουμε να επιβιώσουμε».

Ενώ αναφορικά με τους απόντες (Λουκ Σίκμα, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος) που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επιστροφής στην δράση, είπε: «Ο Σίκμα θα κάνει προπόνηση και θα είναι έτοιμος με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Γουίλιαμς-Γκος κάνει επίσης προπόνηση, θα δούμε πότε θα μπει. Είτε την Τρίτη είτε την Πέμπτη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0