Basket Talk

«Χέρι-χέρι» Ολυμπιακός και bwin για ακόμα τρία χρόνια

«Χέρι-χέρι» Ολυμπιακός και bwin για ακόμα τρία χρόνια
Ολυμπιακός και bwin ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μεγάλο Χορηγό της, bwin, για ακόμη τρία χρόνια!

Από τον Ιούνιο του 2018, όταν και έφτασαν στην επίτευξη της μεγαλύτερης συμφωνίας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, Ολυμπιακός και bwin πορεύτηκαν μαζί μια πενταετία γεμάτη επιτυχίες!

Μαζί πανηγυρίσαμε δύο πρωταθλήματα Ελλάδος, δύο Κύπελλα Ελλάδος, δύο Super Cup και δύο back to back παρουσίες σε φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Το κοινό μας μέλλον, ωστόσο, φαντάζει ακόμη πιο ευοίωνο, καθώς ΜΑΖΙ θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για νέες μεγαλύτερες επιτυχίες!

«Από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας με την bwin, υπήρχε η αίσθηση πως επρόκειτο για μία συνταγή που δεν γινόταν να… χάσει. Και επιβεβαιωθήκαμε!», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης. «Ο Ολυμπιακός ήταν και παραμένει πρωταγωνιστής σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, η bwin είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών, οπότε η «σύμπραξη» των δύο Πρωταθλητών, ήταν μαθηματικά δεδομένο πως θα οδηγήσει στην επιτυχία. Τα όσα, όμως, έχουμε καταφέρει ως σήμερα, νιώθουμε πως είναι μόνο η αρχή! Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με την bwin, η οποία υπήρξε όλα αυτά τα πέντε χρόνια ακούραστος συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος μας. Πλέον, θέσαμε έναν νέο ορίζοντα τριετίας, μέσα στον οποίο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε νέες κορυφές, να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες μοναδικές στιγμές χαράς για τους φιλάθλους μας και παράλληλα να στηρίξουμε τους στόχους της bwin, τόσο σε Ελληνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο!».

Η Ιωάννα Μπερίου, Director of Corporate Communications της bwin Greece, δήλωσε: «Στην bwin, είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι για την ανανέωση της συνεργασίας με μία ομάδα του μεγέθους και της ιστορίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Μοιραστήκαμε και θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και τον σκοπό να πρωταγωνιστούμε ο καθένας στον τομέα του, στο υψηλότερο επίπεδο. Στην πενταετία που προηγήθηκε, «δέσαμε» σαν μία ομάδα, σαν μία οικογένεια και πετύχαμε τους κοινούς μας στόχους, με το χειροκρότημα του κόσμου και την αναγνώριση της μπασκετικής κοινότητας, ν’ αναγνωρίζει το υπέροχο αποτέλεσμα. Ήμασταν άξιοι συμπαραστάτες στις μεγάλες βραδιές, στις δύσκολες στιγμές, αναπόσπαστο κομμάτι της «ερυθρόλευκης» πραγματικότητας. Συνοδοιπόροι στα θρυλικά ραντεβού, στην επιστροφή της ομάδας στην elite του ευρωπαϊκού μπάσκετ και την απόλυτη καθιέρωσή της ως την πιο επιτυχημένη στα ελληνικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια. Βήμα - βήμα, με αμοιβαίο σεβασμό δημιουργήσαμε κάτι δυνατό, ξεχωριστό και ευχή όλων μας, ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στον ελληνικό και ευρωπαϊκό αθλητισμό. Μία θρυλική συνεργασία, μία βαριά φανέλα και δύο brand έτοιμα να κατακτήσουν νέες κορυφές»».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0