Basket Talk

Λιετκαμπέλις - Άρης 84-74: «Λύγισε» πάλι στο φινάλε και αγωνιά για τον Μπλούμπεργκς! (video)

Λιετκαμπέλις - Άρης 84-74: «Λύγισε» πάλι στο φινάλε και αγωνιά για τον Μπλούμπεργκς! (video)

Ο Άρης μόχθησε, προσπάθησε και «πάλεψε» αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρα της Λιετκαμπέλις (84-74) και έκανε τη δεύτερη του ήττα στο EuroCup.

Η Λιετκαμπέλις υποδέχτηκε τον Άρη για την δεύτερη αγωνιστική του EuroCup. Αμφότερες έψαχναν τη νίκη μιας και είχαν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους με ήττα. Ο Άρης στο Αλεξάνδρειο από την τροπαιούχο, Γκραν Κανάρια και η γηπεδούχος από τη Μπουντούτσνοστ.



Η εικόνα των Θεσσαλονικέων δεν ήταν η ιδανική κατά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Λιετκαμπέλις να φτάνει γρήγορα στο double score (18-9) με τον Σίλβιο ντε Σόουζα να είναι αυτός που... ροκάνισε τη διαφορά.

Με την άμυνά του ο Άρης και με τη βοήθεια του Βασίλη Τολιόπουλου πέρασε μπροστά (25-26), όμως συνάντησε εξαιρετική αστοχία, ενώ οι γηπεδούχοι υπερτερούσαν στον αιφνιδιασμό με τον Όρελικ.



Βέβαια, οι Θεσσαλονικείς είχαν το μυαλό τους στον Μπλούμπεργκς που αποχώρησε τραυματίας πριν το ημίχρονο.

Ο Γκάλινατ ήταν αυτός που μετά την ανάπαυλα με 5 μαζεμένους πόντους έφερε τους «κίτρινους» σε απόσταση καλαθιού, όμως τα 4 φάουλ που έφτασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης τους έβαλαν δύσκολα.



Ο Τολιόπουλος «μαχόταν» για τους Θεσσαλονικείς, όμως με back to back καλάθια από τον Νίκολα Πόποβιτς η Λιετκαμπέλις έκανε ένα σερί 8-0 παίρνοντας διψήφια διαφορά στο τελευταίο και καθοριστικό δεκάλεπτο.

Η... ψαλίδα άνοιξε στα τελευταία λεπτά με τον Άρη να αδυνατεί να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο EuroCup.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 43-36, 61-59, 84-74

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0