Basket Talk

Απόλλων Πάτρας – Καρδίτσα 72-71: Το έκανε προσωπική υπόθεση ο Σταρκς! (video)

Απόλλων Πάτρας – Καρδίτσα 72-71: Το έκανε προσωπική υπόθεση ο Σταρκς! (video)
Ο Απόλλων Πάτρας υποδέχτηκε την Καρδίτσα για την πρώτη αγωνιστική της Basket League σε μία πολύ ανταγωνιστική αναμέτρηση που ο Τι Τζέι Σταρκς την πήρε από το... χέρι και την οδήγησε στη νίκη (72-71).

 Οι ομάδες της Basket League πήραν την απόφαση να διευκολύνουν την Καρδίτσα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν και το γήπεδό της επιτρέποντας της να παίξει εκτός έδρας τα παιχνίδια που θα έδινε κανονικά εντός στον α' γύρο.

Έτσι κι έγινε και ο Απόλλων Πάτρας φιλοξένησε τον σύλλογο του Γιάννη Μπουρούση για τις ανάγκες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ με τους γηπεδούχους να βοηθιούνται τα μέγιστα από την συνεισφορά του Τι Τζέι Σταρκς.

Αυτός που έμελλε να αλλάξει την ροή του αγώνα στο δεύτερο δεκάλεπτα ήταν ο Νεοκλής Αβδάλας. Με την είσοδο του 17χρονου γκαρντ στο παρκέ η Καρδίτσα πέρασε μπροστά λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο (40-42).

Μετά την ανάπαυλα, το σκορ άλλαζε συνεχώς… χέρια με τη μία ομάδα να ανατρέπει την άλλη.

Τι Τζέι Σταρκς από τη μία με 28 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ και Ρομέλο Ουάιτ «πάλευαν» για το προβάδισμα ξεχωρίζοντας για την απόδοσή τους στον αγώνα με τον δεύτερο να αποβάλλεται έχοντας συγκεντρώσει 5 φάουλ λίγα λεπτά πριν το τέλος. Ο απολογισμός του ήταν 19 πόντοι και 9 ριμπάουντ.

Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με μοιραίο για τους φιλοξενούμενους τον Σακ Μπιουκάναν που έχασε βολή στα 27" πριν το φινάλε χαρίζοντας τη νίκη στον Απόλλων Πάτρας.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 40-42, 58-58, 72-71

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0