Basket Talk

Ολυμπιακός: Οι απώλειες συνεχίζονται…

Ολυμπιακός: Οι απώλειες συνεχίζονται…

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βλέπει τη λίστα των τραυματιών της όλο να αυξάνεται. Οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα θα μείνουν κάποιες εβδομάδες εκτός, ενώ οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Μουστάφα Φαλ είναι αμφίβολοι κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για την κατάσταση των παικτών του, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι αυτός που θα απουσιάσει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για έναν μήνα.

Ο Αμερικανός έχει αναπτύξει οστικό οίδημα στην μηριαία τροχιλία και αλλοιώσεις στον τένοντα του τετρακεφάλου ύστερα από την πτώση του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στην αναμέτρηση με τον Άρη, ο Λουκ Σίκμα υπέστη αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο αριστερά και θα μείνει δυο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Νάιτζελ Γουϊλιαμς Γκος υπέστη -στην ίδια αναμέτρηση- μυϊκό σπασμό δικέφαλου αριστερά και η συμμετοχή του στο ματς με την Μπαρτσελόνα είναι αμφίβολη.

Τέλος, ο Μουστάφα Φαλ συνεχίζει να προπονείται ατομικά λόγω της διάτασης έσω πλαγίου δεξιού γονάτου και είναι αμφίβολος για τον αγώνα με την Μπαρτσελονα.

Δεδομένης της κατάστασης, ο Ίγκνας Μπραζντέικις αναμένεται να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους Καταλανούς, ενώ ενδέχεται να ενεργοποιηθεί και στην Basket League μετά τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0