Basket Talk

Άρης - Ολυμπιακός 72-81: Οι «ερυθρόλευκοι» πιέστηκαν αλλά... καθάρισαν το παιχνίδι! (video)

Άρης - Ολυμπιακός 72-81: Οι «ερυθρόλευκοι» πιέστηκαν αλλά... καθάρισαν το παιχνίδι! (video)
Με τον Αϊζάια Κάνααν σε εξαιρετική μέρα, ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη (72-81) κόντρα στον Άρη από το Αλεξάνδρειο σε μία αναμέτρηση σημαδιακή και για τις δύο ομάδες που τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη.

Σε μια ιδιαίτερη βραδιά, σε κλίμα πένθους, οι δύο ομάδες με τις οποίες ο Γιάννης Ιωαννίδης μεγαλούργησε αναμετρήθηκαν στο Αλεξάνδρειο λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του.

Ο Άρης υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό για τις ανάγκες της πρώτης αγωνιστικής της Basket League και από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Στη δεύτερη περίοδο ειδικά, οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν… στροφές και πέρασαν μάλιστα μπροστά στο σκορ με 32-30 έχοντας «καυτό» τον Μπλούμπεργκς από τα 6.75 (4/4 τρίποντα).

Οι «ερυθρόλευκοι» υπέκυπταν συνεχώς σε λάθη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μη μπορεί να πιστέψει στα μάτια του!

Ο απίθανος Αϊζάια Κάνααν έδειξε πως ο τεχνικός των Πειραιωτών μπορεί να στηριχτεί πάνω του και παρέα με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Άλεκ Πίτερς έβαλαν την ομάδα ξανά σε θέση… οδηγού (49-55).

Το ροτέισιον του Ολυμπιακού ήταν περιορισμένο ειδικά μετά τις ενοχλήσεις του Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος και του Λουκ Σίκμα, όμως δεν έφευγε από τον στόχο του. Ο Άρης δεν σταμάτησε να «παλεύει» να επανέλθει, όμως η εμπειρία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα σε τέτοιες περιστάσεις υπερτερεί και γι' αυτό έφυγε από το «Nick Gallis Hall» με τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 18-23, 41-40, 54-64, 72-81

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0