Basket Talk

EuroLeague Round 1: «Λυτρώθηκε» στην παράταση η Φενέρμπαχτσε, με τη Ρεάλ να περνά στο… νήμα από τη Μπασκόνια!

EuroLeague Round 1: «Λυτρώθηκε» στην παράταση η Φενέρμπαχτσε, με τη Ρεάλ να περνά στο… νήμα από τη Μπασκόνια!

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να χρειάστηκε την παράταση κόντρα στο Μιλάνο, αλλά ξεκίνησε νικηφόρα στη φετινή EuroLeague. Αγχώθηκε, αλλά απέδρασε η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μπασκόνια. Έκανε την έκπληξη η Βαλένθια κόντρα στη Μονακό.

Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο 85-82 (παρ.)
enutfener.jpg

Ένα πραγματικό… θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με τη Φενέρμπαχτσε ωστόσο να παίρνει τελικά τη νίκη στην παράταση με 85-82 κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να ξεκινήσει με το… δεξί στη νέα EuroLeague, παρά το γεγονός ότι απώλεσε το προβάδισμα οκτώ πόντων, που είχε στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Γουίλμπεκιν με 19 πόντους, ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γιώργος Παπαγιάννης, με 15 πόντους. Απίθανος στο ντεμπούτο του με την Αρμάνι ο Μίροτιτς, σταματώντας στους 27 πόντους, μαζί με 11 ριμπάουντ!

Τα δεκάλεπτα: 19-23, 38-35, 62-54, 76-76, 85-82 (παρ.)

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Μπασκόνια – Ρεάλ Μαδρίτης 77-79
ρεαλς.jpg

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης τα βρήκε… σκούρα στην έδρα της Μπασκόνια, αλλά κέρδισε με 79-77 και τελικά χαμογέλασε.

Αν και οι Βάσκοι διατηρούσαν το προβάδισμα στο φινάλε κάθε δεκαλέπτου, στο τελευταίο και κρισιμότερο «λύγισαν». Η ομάδα του Τσους Ματέο ανέτρεψε την κρίσιμη ώρα τα δεδομένα και έφυγε νικήτρια από το παρκέ.

Πρώτος σκόρερ για τη «Βασίλισσα» ο Γιαμπουσελέ με 18 πόντους, ενώ για τη Μπασκόνια ξεχώρισε ο Κοστέλο με 16.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 47-43, 67-62, 77-79

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Βαλένθια – Μονακό 70-65
ewojdne.jpg

«Έλαμψε» η Βαλένθια κόντρα στη Μονακό, που δεν είχε στη διάθεσή της τον Κέμπα Γουόκερ. Οι «νυχτερίδες» κέρδισαν στην έδρα τους με 70-65 και έτσι εκκινούν στη φετινή EuroLeague, αποκτώντας αμέσως ψυχολογία!

Ένα ματς αρκετά αμφίρροπο καθ’ όλη τη διάρκειά του, κατέληξε τελικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να είναι ψυχραιμότεροι στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Οτζελέγε με 19 πόντους αποτέλεσε τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια, ενώ από την άλλη πλευρά ο Μάικ Τζέιμς ολοκλήρωσε την αναμέτρηση στους 21.

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 39-38, 53-51, 70-65

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Η βαθμολογία της EuroLeague μετά το πέρας της 1ης αγωνιστικής ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0