Basket Talk

Μπαρτζώκας: «H αναγέννηση του Ολυμπιακού οφείλεται στον Ιωαννίδη - Ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο επιθετικός»

Μπαρτζώκας: «H αναγέννηση του Ολυμπιακού οφείλεται στον Ιωαννίδη - Ο Παναθηναϊκός θα είναι πιο επιθετικός»

Ως ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι χαρακτήρισε την πρεμιέρα της EuroLeague απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ έκανε ειδική μνεία στην απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική της EuroLeague και ο προπονητής των Πειραιωτών μίλησε για το πως περιμένει το «ντέρμπι», αλλά και έκανε ξεχωριστή αναφορά στον χαμό του Γιάννη Ιωαννίδη.

«Θα είναι διαφορετικό 100%. Ποτέ δεν είναι ίδια τα ματς. Είναι διαφορετικό το μέρος που γίνεται. Το ΟΑΚΑ είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίξεις. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει η χρονιά και ελπίζουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να ξεκινήσουμε με νίκη», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

«Εμείς θα πρέπει να επιβάλουμε τον τρόπο που παίζουμε. Η καλή άμυνα, που θα μας δώσει την δυνατότητα για πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα αιφνιδιασμό, το να είμαστε καλοί στα ριμπάουντ. Αυτά τα πράγματα που ήταν σημαντικά στο προηγούμενο ματς. Ο Παναθηναϊκός περιμένουμε πως θα είναι πιο επιθετικός, λιγότερο διστακτικός, πιο αποφασισμένος, γιατί θα θέλουν να απαντήσουν στα όσα γράφτηκαν, ειπώθηκαν κι έγιναν στο ματς της Ρόδου. Κι επειδή έχουν καλό υλικό και καλό προπονητή πιστεύω πως θα είναι πιο έτοιμοι να μας αντιμετωπίσουμε».

Επιβεβαίωσε την απουσία του Μουστάφα Φαλ και άφησε να αιωρείται το αν θα μπει στη δωδεκάδα ο Ίγκνας Μπραζντέικις. «Ο Φαλ δεν θα παίξει, γιατί επιλέχθηκε να κάνει ατομικό πρόγραμμα και να παίξει την επόμενη. Ο Μπραζντέικις έχει δύο ομαδικές προπονήσεις με την ομάδα μας και βελτιώνεται συνέχεια, όμως προέρχεται από μια αποχή τριών εβδομάδων. Θα σκεφτούμε μετά την σημερινή προπόνηση το αν θα είναι στην 12άδα ή όχι».

Τέλος, αναφέρθηκε στην απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη. «Ήμασταν στην επιμνημόσυνη δέηση οι πρόεδροι, ο αρχηγός κι εγώ για να τιμήσουμε τον άνθρωπο που συνέβαλε στο να αλλάξει η σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού. Η αναγέννηση του Ολυμπιακού πέρασε μέσα από το δικό του μυαλό και φυσικά του προέδρου, των παικτών και όλων όσων ήταν τότε στην ομάδα. Αυτός οραματίστηκε αυτό που έγινε. Το αποτύπωμά του είναι τεράστιο όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Τα συλλυπητήριά μας στην σύζυγο του και την κόρη του».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0