Basket Talk

Σλούκας: «Ο κόσμος λέει πως μου πάνε τα πράσινα» (video)

Σλούκας: «Ο κόσμος λέει πως μου πάνε τα πράσινα» (video)

Η EuroLeague δημοσίευσε ένα βίντεο – αφιέρωμα στον Κώστα Σλούκα για την μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό και την στροφή στην καριέρα του όταν συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή που τάραξε τα… νερά στην φετινή off season της EuroLeague δεν είναι άλλη από αυτή του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Η EuroLeague θέλησε να κάνει ένα αφιέρωμα στον παίκτη που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο το καλοκαίρι εστιάζοντας στο «ταξίδι» του από το «ερυθρόλευκο» ΣΕΦ στο… πράσινο ΟΑΚΑ.

Στο μεταξύ ο Κώστας Σλούκας απάντησε στις πιο «καυτές» ερωτήσεις που αφορούν αυτή την αλλαγή… στρατοπέδου.

«Η ζωή συνεχίζεται και κοιτάω μπροστά. Τώρα θέλω επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό», είπε χαρακτηριστικά.

Ξεχώρισε βέβαια τις τρεις κατακτήσεις του ευρωπαϊκού τίτλου, δύο με τον Ολυμπιακό και μία με την Φενέρμπαχτσε, ενώ τόνισε πως η προτεραιότητά του είναι να βελτιώνεται και να βοηθάει την ομάδα του.

Φυσικά και δεν γινόταν να μην του ζητηθούν… εξηγήσεις για την μετακόμισή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό με τον ίδιο να απαντάει: «Ο κόσμος διάβασε πολλά. Στις εφημερίδες, στο ίντερνετ. Πολλά fake news και κανένας πέραν εμένα και των ανθρώπων του Ολυμπιακού δεν ξέρει τι πραγματικά συνέβη. Αποφάσισα να υπογράψω για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό και να κάνω το καλύτερο που μπορώ» και πρόσθεσε πως δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου. «Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας, αλλά δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος, αν μου επιτίθονται. Με ενδιαφέρει μόνο η άποψη της γυναίκας μου, της οικογένειάς μου, των φίλων μου, αλλά και των συμπαικτών μου. Όλοι στον κόσμο κάνουν μία δουλειά και εγώ τη δικιά μου».

Τέλος, ο Σλούκας σχολίασε το νέο του ξεκίνημα κάνοντας και… ενδυματολογική αναφορά: «Βλέπω το κίνητρο που υπάρχει σε όλους, μία φρεσκάδα. Είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει μία τέτοια ατμόσφαιρα και ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια. Μπορεί να πετύχουμε, μπορεί και όχι, αλλά είναι σπουδαίο που όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα. Όλοι μου λένε πως μου πηγαίνουν πολύ τα πράσινα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0