Basket Talk

O Τζίμι Μπάτλερ και τα… χτενίσματά του έχουν δημιουργήσει έναν ζωντανό θρύλο! (video)

O Τζίμι Μπάτλερ και τα… χτενίσματά του έχουν δημιουργήσει έναν ζωντανό θρύλο! (video)

«Κανείς δεν παρουσιάζεται στις Media Day όπως ο Τζίμι Μπάτλερ», γράφουν οι Μαϊάμι Χιτ  κι έχουν απόλυτο δίκιο αφού ο «Τζίμι Μπάκετς» ξέρει να…κλέβει την παράσταση με τα εκκεντρικά λουκ του! Πιο πρόσφατο; Η τρολ εμφάνιση «emo» που έγινε viral!

Ο Τζίμι Μπάτλερ μπορεί δίκαια να λάβει τα σκήπτρα του πιο αστείου παίκτη στη λίγκα, γιατί ξέρει έμπρακτα να εντυπωσιάζει εντός και εκτός παρκέ όχι μόνο με τα ταλέντα του και τις ικανότητές του, αλλά και με τις επιλογές του όσον αφορά τα… μαλλιά του!

Καλά διαβάσατε. Ο έξι φορές All Star ξέρει να σηκώνει την αυλαία κάθε νέας σεζόν στο NBA με τον καλύτερο και πιο ευφάνταστο τρόπο. Οι εμφανίσεις του στις Media Day πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου αφήνουν άπαντες με το στόμα ανοιχτό και τον ακολουθούν μέχρι και την επόμενη εκκεντρική του επιλογή μιας και η επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας χρησιμοποιεί φωτογραφίες από τότε για το προωθητικό υλικό των παικτών κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Τζίμι «Μπάκετς» σόκαρε άπαντες το περσινό καλοκαίρι όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ο προσωπικός του κομμωτής του τοποθετούσε πρόσθετα μαλλιά για να τα κάνει ράστα. Μάλιστα διατήρησε αυτό το στυλ από τις καλοκαιρινές προπονήσεις μέχρι και την Media Day του 2022.

Είχε ήδη ξεκινήσει το… ταξίδι του στον κόσμο της… πλεξούδας, όμως κανείς δεν προέβλεψε αυτό που θα ακολουθούσε.

Πολλοί θεώρησαν πως ο Μπάτλερ επέλεξε αυτό το χτένισμα για να προκαλέσει αντιδράσεις και να «σπάσει» πλάκα, όμως ο άσος των Χιτ είχε διαφορετική εξήγηση.

«Δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα. Απλά πειραματίζομαι με πράγματα για να ‘εξοργίσω’ το διαδίκτυο. Αυτός ήταν ο στόχος μου το φετινό καλοκαίρι και τον πέτυχα», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αρνήθηκε ότι φοράει extensions.

Βέβαια ο κόσμος του ίντερνετ όχι μόνο δεν εξοργίστηκε, αλλά λάτρεψε το νέο του λουκ κάνοντας το viral!

Μία εβδομάδα μετά την επίσημη εμφάνιση του, ο Τζίμι ξεφορτώθηκε τα ράστα του για να μην τον… βαραίνουν.

Φέτος είπε να πάει το όλο ζήτημα με τα χτενίσματα ένα βήμα παραπέρα και να κάνει την είσοδό του στη Media Day των Μαϊάμι Χιτ ενόψει της νέας σεζόν με λουκ που θύμιζε «emo».

Ο Μπάτλερ εμφανίστηκε με ίσιο μαλλί και φράντζα που του κάλυπτε το μισό του πρόσωπο ενώ παράλληλα φορούσε piercings σε χείλη, μύτη και φρύδια λέγοντας «Είμαι emo. Έτσι νιώθω τελευταία»!

Αυτή η τρολ εμφάνιση του 34χρονου φόργουορντ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έκανε τους συμπαίκτες του να μη μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους με τον Μπαμ Αντεμπάγιο να μην πιστεύει ότι είναι αυτός που βλέπει μπροστά του δηλώνοντας χαρακτηριστικά «Αποκλείεται να είναι αυτός! Οτιδήποτε για να κερδίσουμε σε αυτό το σημείο…».

 

Βέβαια, πολλοί συνέδεσαν το… καταθλιπτικό αυτό στυλ με το deal που ναυάγησε με τον Ντέιμιαν Λίλαρντ. Εξάλλου ο ίδιος ο Μπάτλερ είχε βγει προ ημερών σε Instagram story (πάλι με ιδιαίτερο μαλλί) κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τους Μιλγουόκι Μπακς που άρπαξαν τον 33χρονο γκαρντ μέσα από τα χέρια των Χιτ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν πρόκειται να βαρεθεί με όσα επιφυλάσσει η εκκεντρική και απρόβλεπτη προσωπικότητα του σταρ του Μαϊάμι!

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0