Basket Talk

Παπανικολάου: «Τα επόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα είναι διαφορετικά»

Παπανικολάου: «Τα επόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό θα είναι διαφορετικά»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε μετά την κατάκτηση του Super Cup από τον Ολυμπιακό για τις επόμενες συναντήσεις που ακολουθούν με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας μεταξύ άλλων ένα εντυπωσιακό 27-0 σερί κόντρα στον Παναθηναϊκό στον τελικό του Super Cup κατέκτησε τον τίτλο με τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων», Κώστα Παπανικολάου, να τονίζει πως τα επόμενα παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο θα ‘ναι διαφορετικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπανικολάου:

Για το πρώτο ημίχρονο: «Μπήκαμε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, μα βγήκαν τα πράγματα που θέλαμε να κάνουμε, είναι νωρίς στη σεζόν να πούμε το οτιδήποτε. Ίσως ήταν συνδυασμός του καλού μας πρώτου ημιχρόνου και του κακού του Παναθηναϊκού. Μπορείς να πεις ότι με την άμυνά μας τους βγάλαμε εκτός θέσης. Είναι πολύ νωρίς και έχουμε περιθώρια βελτίωσης, δεν ξέρουμε πού θα φτάσουμε».

Για τα στοιχεία που έπαιξαν ρόλο: «Σε πρώτο βαθμό ήταν η μαχητικότητά μας, κυνηγούσαμε σε κάθε φάση, προσπαθούσαμε να τους βγάλουμε από τη θέση που ένιωθαν άνετα. Κερδίσαμε τη μάχη των ριμπάουντ. Καλή προσπάθεια αμυντικά, επιθετικά δεν κάναμε κάτι σημαντικό. Είναι μία συνταγή που μας βολεύει τα τελευταία χρόνια, με αυτή πορευόμαστε».

Για τα επόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Το μικρότερο κριτήριο που μπορούμε να έχουμε όλοι είναι το σημερνό. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και εμείς και ο Παναθηναϊκός, θα δούμε διαφορετικά παιχνίδια. Για τη δεδομένη χρονική στιγμή, ήμασταν καλά, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη και πολλά πράγματα να βελτιώσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0