Basket Talk

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 75-51: Το ντέρμπι εξελίχθηκε σε… περίπατο για τους «ερυθρόλευκους»! (video)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 75-51: Το ντέρμπι εξελίχθηκε σε… περίπατο για τους «ερυθρόλευκους»! (video)

Ένας τελικός γεμάτος αρνητικά σερί για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε βρίσκοντας νικητή στο Super Cup τον «δεμένο» Ολυμπιακό με σκορ 75-51.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι τους (μετά τον ημιτελικό), τον τελικό του Super Cup στη Ρόδο στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» που θα κρίνει και τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο μέρος του αγώνα αφού μετά το 5-4 στην αρχή του πρώτου δεκαλέπτου υπέρ του Ολυμπιακού, oi «ερυθρόλευκοι»… πάγωσαν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν πραγματοποιώντας ένα σερί 27-0.

Για 14,5 ολόκληρα λεπτά οι «πράσινοι» δε μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση έχοντας 17/0 στα σουτ ενώ έκαναν και 8 λάθη με τη διαφορά να έχει φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα, συγκεκριμένα στο +28 για το 32-4!

Ο Παναθηναϊκός δε μπορούσε να σκοράρει με κανέναν τρόπο πετώντας 25 σερί κατοχές, μέχρι που βρήκε… καλάθι με τις τρεις εύστοχες βολές του Κώστα Σλούκα από την γραμμή της «φιλανθρωπίας» που έκανε το 32-7.

To πρώτο καλάθι του «Τριφυλλιού» μπήκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο από τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Μετά την ανάπαυλα, ο Παναθηναϊκός με την βοήθεια του Χουάντσο Ερναγκόμεθ προσπάθησε να μειώσει, αλλά η άμυνα του Ολυμπιακού παρέμεινε… σεμιναριακή δείχνοντας πως παραμένει μία δεμένη ομάδα βγάζοντας στην επιφάνεια τα προβλήματα των… νεοσύστατων «πράσινων».
H ομάδα του Πειραιά συνέχισε την απολαυστική της εμφάνιση με τον... καταιγιστικό Γιαννούλη Λαρεντζάκη των 20 πόντων με 6/7 τρίποντα που οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στον πρώτο τίτλο της χρονιάς!

Τα δεκάλεπτα: 16-4, 37-11, 56-34, 75-51

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0