Basket Talk

Περιστέρι - Ολυμπιακός 64-84: Με… διπλό Μιλουτίνοφ πάνε τελικό οι «ερυθρόλευκοι»! (video)

Περιστέρι - Ολυμπιακός 64-84: Με… διπλό Μιλουτίνοφ πάνε τελικό οι «ερυθρόλευκοι»! (video)

Ο Ολυμπιακός υπήρξε απόλυτα κυρίαρχος στον ημιτελικό του Super Cup κόντρα στο Περιστέρι, που διεξάγεται στην Ρόδο, επικρατώντας με διαφορά 20 πόντων για να κερδίσει το εισιτήριο του μεγάλου τελικού!

Περιστέρι και Ολυμπιακός αναμετρήθηκαν στον ημιτελικό του Super Cup που διεξάγεται στην Ρόδο με τους «ερυθρόλευκους» να κυριαρχούν απόλυτα και να προκρίνονται στον μεγάλο τελικό.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση με τον Κώστα Παπανικολάου μα είναι «καυτός» μετρώντας τους 9 από τους 16 πόντους της ομάδας του σε κάτι περισσότερο από 6 λεπτά.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» απώλεσαν προβάδισμα 11 πόντων με το Περιστέρι να πλησιάζει (17-21) αλλά ο Γκος με 6 σερί διατήρησε το προβάδισμα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα στο φινάλε της πρώτης περιόδου (20-27).

Με τον Τζέιλεν Χαντς να χαρίζει ένα όμορφο show 19 πόντων με 4/4 τρίποντα σε λιγότερο από 14 λεπτά το Περιστέρι πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα με 30-29 χάρη σ’ ένα επιμέρους 10-2.

Η επιστροφή του Γουόκαπ και του Μιλουτίνοφ στο παρκέ ανέβασε το επίπεδο ενέργειας του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν ξανά «κεφάλι» στο σκορ τρέχοντας ένα σερί 10-0 για να διαμορφώσει το 30-39 από το 30-29.

Μετά την ανάπαυλα οι «πρίγκιπες της Δυτικής όχθης» έκαναν ένα γρήγορο 4-0 (40-46), όμως με δύο τρίποντα του Γουόκαπ και του Κάνααν, ο Ολυμπιακός ξέφυγε και πάλι.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κυριαρχούσε κι στις δύο πλευρές του παρκέ με double double 15 πόντων και 10 ριμπάουντ βοηθώντας σημαντικά την αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών που είχαν καταφέρει να περιορίσουν την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικά με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο +20 κερδίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Super Cup όπου περιμένει τον αντίπαλό του από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Τα δεκάλεπτα: 20-27, 36-46, 50-63, 64-84

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0