Basket Talk

Το συγκινητικό αντίο του Λίλαρντ στους Μπλέιζερς: «Πιστεύω μια μέρα θα επιστρέψω»

Το συγκινητικό αντίο του Λίλαρντ στους Μπλέιζερς: «Πιστεύω μια μέρα θα επιστρέψω»
Με ανάρτησή του στα social media, ο Λίλαρντ αποχαιρέτησε το αγαπημένο του Πόρτλαντ.

Ο παίκτης-σύμβολο των Μπλέιζερς, Ντέιμιαν Λίλαρντ, θα συνεχίσει την καριέρα του στους Μπακς. Μαζί με τον Giannis αποτελούν το πιο hot δίδυμο του ΝΒΑ. Ο «Dame» με ποστάρισμά του, είπε «αντίο» στους Μπλέιζερς και τόνισε ότι νιώθει πως μια μέρα θα επιστρέψει.

Δείτε το ποστάρισμά του:


«Θέλω να αρχίσω λέγοντας πως δεν λέμε ‘αντίο’, αλλά ‘εις το επανιδείν’. Θεωρώ το Πόρτλαντ σπίτι μου και αυτό δεν θα αλλάξει. Πέρασα όλη την ενήλικη ζωή μου εδώ και έκανα τόσους φίλους, κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Οι στιγμές στο παρκέ δεν συγκρίνονται με τις εμπειρίες που είχα μαζί σας.

Ο τρόπος που με αγκαλιάσατε από την πρώτη μέρα δεν μου έδωσε άλλη επιλογή από το να ανταποδώσω την αγάπη επί χίλια και να μην μετανιώσω για τίποτα. Με λυπεί που κάποιοι άλλαξαν στάση από τη στιγμή που ζήτησα να φύγω με ανταλλαγή, χωρίς να γνωρίζουν τα γεγονότα, γιατί είμαι ειλικρινά ένας από σας.

«Τώρα πηγαίνω προς την έξοδο, μια έξοδο που πάντα προσευχόμουν να οδηγήσει στην απόσυρση και όχι σε μια άλλη ομάδα. Αποχωρώ με αγάπη για τους φιλάθλους και την πόλη, κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ. Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο καταλαβαίνω πόσο σπουδαίο ήταν. Ακόμη κι αυτή τη στιγμή λυπάμαι που δεν καταφέραμε αυτό που τόσο πολύ θέλαμε. Δεν κλαίω πολύ, αλλά ξέρω πως η αγάπη μου για σας είναι αληθινή.

Έχω δάκρυα στα μάτια. Έμεινα εδώ για πάνω από δέκα χρόνια και το να φεύγω πονάει την καρδιά μου. Το Show πρέπει να συνεχιστεί στο Πόρτλαντ, με ή χωρίς εμένα. Πιστεύω πως θα έρθει ξανά η μέρα που θα φορέσω και πάλι τη φανέλα των Μπλέιζερς».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0