Basket Talk

Ραζνάτοβιτς για Σίμανιτς: «Όταν έρθει η ώρα, θα έχει πλήρη μπασκετική ανάκαμψη»

Ραζνάτοβιτς για Σίμανιτς: «Όταν έρθει η ώρα, θα έχει πλήρη μπασκετική ανάκαμψη»

Για τον τραυματισμό του Μπόρισα Σίμανιτς μίλησε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο μεγάλος άτυχος της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, ήταν αναμφίβολα ο Μπόρισα Σίμανιτς. Ο 25χρονος φόργουορντ έχασε το νεφρό του έπειτα από αγκωνιά που δέχθηκε στην αναμέτρηση με το Νότιο Σουδάν.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αναφέρθηκε στην αποθεραπεία του, επισημαίνοντας πως όταν έρθει η ώρα, ο Σίμανιτς θα έχει πλήρη μπασκετική ανάκαμψη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πρώτη επίσκεψη στο γραφείο μετά από έναν από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς που δέχθηκε ποτέ σε γήπεδο μπάσκετ. Μετά από όλα όσα πέρασε, η συνάντησή μας ήταν γεμάτη θετική ενέργεια και ξεκάθαρα σχέδια για πλήρη μπασκετική ανάκαμψη όταν έρθει η ώρα.

Όμως, το καλύτερο από όλα (σσ. είναι ότι η συνάντηση ήταν) γεμάτη πνεύμα, γέλιο, φιλοδοξία για επιστροφή στο γήπεδο στο υψηλότερο επίπεδο.

Σήμερα ο Μπορίσα έδειξε, όπως έκανε και στη Μανίλα, στέλνοντας μηνύματα συμπαράστασης από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο, τη δύναμη του χαρακτήρα του και ότι δεν υπάρχουν εμπόδια για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0