Basket Talk

Μπάγερν – Παρτίζαν 99-95: Με απίθανο Έντουαρτς η τρίτη θέση ανήκει στους Βαυαρούς! (video)

Μπάγερν – Παρτίζαν 99-95: Με απίθανο Έντουαρτς η τρίτη θέση ανήκει στους Βαυαρούς! (video)
Η τρίτη θέση του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ανήκει δικαιωματικά στην Μπάγερν που άντεξε, έπεσε αλλά σηκώθηκε ξανά την ύστατη στιγμή απέναντι στην Παρτίζαν με τον «καυτό» Κάρσεν Έντουαρτς και συνοδοιπόρο μα ποιον άλλον; Τον Αντρέα Ομπστ.

Ο μικρός τελικός του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» διεξήχθη ανάμεσα στη Μπάγερν και την Παρτίζαν για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Το τουρνουά που πραγματοποιείται για 5η φορά για να τιμήσει τη μνήμη του ισχυρού άντρα του Παναθηναϊκού αποτελεί από τα σημαντικότερα τεστ στην Ευρώπη πριν την έναρξη της σεζόν.

Στο ξεκίνημα του αγώνα η Παρτίζαν έδειχνε να πατάει καλύτερα  στον αγώνα. Η Μπάγερν με την πολύτιμη βοήθεια όμως του Σιλβέν Φρανσίσκο έφερε την ισορροπία στην αναμέτρηση.

Κατά τη δεύτερη περίοδο η ομάδα του «Ζοτς» διατήρησε την υπεροχή της και μάλιστα κατάφερε να ξεφύγει και σε διψήφια διαφορά (33-43).

Με τρίποντο του Έντουαρτς η διαφορά… ροκανίστηκε σύντομα (41- 45 στο 19’). Μετά την ανάπαυλα, ο Καμίνσκι «ζεστάθηκε» από τα 6.75 με τον Μπόνγκα να τον αφήνει… άφωνο με δύο συνεχόμενα τρίποντα (52-56 στο 22’).

Το… μομέντουμ της Μπάγερν δεν κράτησε για πολύ μιας και ο Καμίνσκι συνέχισε να «πυροβολεί» από την περιφέρεια για να αυξήσει τη διαφορά της Παρτίζαν στους 12 πόντους (60-72 στο 27’).

Ο συνήθης «ύποπτος», Αντρέας Ομπστ με mid rage σουτ και στα… καπάκια τρίποντο η παρέα του Πάμπλο Λάσο μείωσε στον πόντο (71-72) και με… βόμβα από τα 6.75 έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ (74-72 στο 30’).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Κέβιν Πάντερ ήταν αυτός που «ξύπνησε» από την πλευρά της Παρτίζαν και αποφάσισε να πιέσει τους Βαυαρούς μαζί με τον Τζέιμς Νάναλι (87-86 στο 35’). Ο Νάναλι μάλιστα ήταν αυτός που έφερε ξανά την ομάδα του «Ζοτς» μπροστά με τρίποντο (92-93), όμως η Μπάγερν βρήκε άμεσα απάντηση με τον Έντουαρτς με απίθανο σουτ από την περιφέρεια για το 97-93 να είναι αυτό που προσέφερε τη νίκη στην ομάδα του!

Τα δεκάλεπτα: 22-22, 46-51, 74-72, 99-95

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0