Basket Talk

Δ. Γιαννακόπουλος: «Κάθε χρόνο έλεγα πως θα ντύσω τον Αταμάν στα πράσινα και τα κατάφερα»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Κάθε χρόνο έλεγα πως θα ντύσω τον Αταμάν στα πράσινα και τα κατάφερα»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «πρασίνων» από τον Εργκίν Αταμάν.

Το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ βρίσκεται προ των πυλών (23-24/09). Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσληψη του Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων»:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις ομάδες και τις διοικήσεις τους που αμέσως απάντησαν θετικά στην πρόσκληση μας. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε ένα τουρνουά στο ψηλότερο επίπεδο της Euroleague και πιστεύω πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα ήταν ικανοποιημένος.

Εκτός από ιδιοκτήτης και γιος είμαι και φίλαθλος και να είμαι εδώ ανάμεσα σε τόσους σπουδαίους προπονητές και παίκτες προκαλεί και δέος. Τι να πω για την Εφές που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τόσους τίτλους.

Για τον Αταμάν τι να πω κάθε χρόνο ερχόταν εδώ με την μπλε φανέλα και έλεγα θα τον κάνω να βάλει τα πράσινα και τα κατάφερε. Για τον Ζέλικο τι να πω. Καταλαβαίνω πως η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα. Τον ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρόταση μας. Θέλω να ευχηθώ στην εγγονή του μια ζωή γεμάτη από ευτυχία.

Στο μπάσκετ είμαστε αντίπαλοι για 40 λεπτά και μετά θα πρέπει να γελάμε. Υγεία, αγάπη, αθλητικά πλαίσια και στο τέλος ο καλύτερος να κερδίσει.»

Για το τουρνουά και το πόσο σημαντικό είναι που έρχονται οι ομάδες για μία πρόβα τζενεράλε: «Νομίζω πως υπάρχουν δύο απαντήσεις σε αυτό που ρωτήσατε. Μια εκτός γηπέδουμε βλέπουμε πως οι άνθρωποι που έχουν επενδύσει χρήματα, χρόνο και αγάπη αφήνουν μια παρακαταθήκη και τους θυμούνται όλοι. Εντός γηπέδου πιστεύω πως είναι μια ευκαιρία λίγες μέρες πριν τις επίσημες διοργανώσεις να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες τους»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0