Basket Talk

Σλούκας: «Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα»

Σλούκας: «Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα»

Ξεκάθαρος ήταν ο Κώστας Σλούκας αναφορικά με τους στόχους του φετινού Παναθηναϊκού.

Η έναρξη της σεζόν πλησιάζει και ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας στην ιστοσελίδα ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα είπε: «Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό και να είμαστε ενωμένοι. Ο βασικός στόχος της ομάδας μας είναι προφανώς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια όπου ο Ολυμπιακός κυριάρχησε.

Ελπίζω, με τη βοήθεια του κόσμου και της τύχης, να τα καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις ομάδες. Και όσον αφορά στους φιλάθλους να αγαπούν τις ομάδες τους, να είναι δίπλα τους και φυσικά να μείνουν μακριά από ακραίες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον ελληνικό αθλητισμό

Παράλληλα, στον ΕΣΑΚΕ έκανε δηλώσεις και ο προπονητής των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν, λέγοντας: «Σίγουρα το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και για τη δική μας. Είμαστε ένα νέο σύνολο με υψηλούς στόχους και θα αντιμετωπίσουμε πολλές ισχυρές ομάδες που έχουν τον απόλυτο σεβασμό μας. Θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Εύχομαι να έχουμε μια δίκαιη σεζόν για όλους. Για τους φιλάθλους θέλω να πω ότι θα πρέπει να είναι υπομονετικοί γιατί όλα κρίνονται στα play off και στους τελικούς. Εύχομαι τα καλύτερα για όλες τις ομάδες και όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0