Basket Talk

Ομπράντοβιτς: «Ένας general manager του ΝΒΑ μου είχε ζητήσει να περάσω από συνέντευξη»

Ομπράντοβιτς: «Ένας general manager του ΝΒΑ μου είχε ζητήσει να περάσω από συνέντευξη»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε σε συνέντευξή του το πόσο κοντά βρέθηκε στον «μαγικό κόσμο» του NBA.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θυμήθηκε την φορά που οι υπεύθυνοι μια ομάδας του NBA του ζήτησαν να περάσει από συνέντευξη προκειμένου να εξετάσουν τις ικανότητές του.

«Δεν μου έγινε ποτέ συγκεκριμένη προσφορά από το αμερικάνικο πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή ένας general manager του ΝΒΑ μου ζήτησε να περάσω από συνέντευξη. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε. Εγώ ήξερα ότι συνέντευξη παίρνουν οι δημοσιογράφοι», ήταν τα λόγια του Ζοτς ο οποίος στη συνέχεια θυμήθηκε όταν είχε βρεθεί για ένα διάστημα, περίπου ενός μήνα στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

«Παρακολούθησα το πρόγραμμά τους, τον τρόπο που δουλεύουν και τις προπονήσεις τους. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Έχω αντιγράψει αρκετά πράγματα από τον τρόπο που δουλεύουν εκεί. Όπως και αυτοί έχουν κάνει το ίδιο μελετώντας το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Εκεί είδα πως προπονούνται το πρωί. Από τις 11 μέχρι τη μία το μεσημέρι. Τότε σκεφτόμουν "μα γιατί προπονούνται τέτοια ώρα", αλλά τελικά κατάλαβα ότι... βολεύει. Και τους παίκτες, αλλά και εμάς τους προπονητές», κατέληξε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0