Basket Talk

Giannis: Η παραμονή του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι εξαρτάται από τον... Χόλιντεϊ σύμφωνα με το ESPN!

Giannis: Η παραμονή του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι εξαρτάται από τον... Χόλιντεϊ σύμφωνα με το ESPN!
Όπως φαίνεται, η παραμονή ή όχι του Τζρου Χολιντέϊ στο Ουισκόνσιν θα πάιξει σημαντικό ρόλο για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα «ελάφια».
Η συζήτηση γύρω από την παραμονή ή όχι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς μαίνεται για τα καλά στην αντίπερα όχθη του ωκεανού με τον ίδιο το «Greek Freak» να αφήνει περιθώρια συζήτησης, όπως φαίνεται από τις τελευταίες του δηλώσεις.

Ο σούπερ σταρ των «ελαφιών» αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακινηθεί σε άλλες πολιτείες αν οι Μπακς δεν βρίσκονται στην ίδια σελίδα με εκείνον όπως είπα χαρακτηριστικά με τον οργανισμό των «ελαφιών» να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Και αν θέλει να τον κρατήσει στο Ουισκόνσιν, πρέπει να πράξει το ίδιο κα με τον Τζρου Χόλιντεϊ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μπόμπι Μαρκς του ESPN, ο οποίος τόνισε πως: «Δεν νομίζω πως ο Γιάννης θα υπογράψει επέκταση. Δεν βγάζει νόημα οικονομικά. Ανησυχώ σύμφωνα με τα όσα έγιναν με τον Χόλιντεϊ. Νομιζω ότι θα είναι ο x-factor. Η ανανέωση του Χόλιντεϊ θα είναι διαθέσιμη από τις 22 Φλεβάρη. Μελλοντικά μπορεί να είναι free agent την επόμενη σεζόν. Αν τον χάσουν οι Μπακς, θα έχουν μεγάλο πρόβλημα».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0