Basket Talk

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο brand name στην Ελλάδα»

Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο brand name στην Ελλάδα»
Τον ενθουσιασμό του που θα εργαστεί στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, όπως ανέφερε ξανά, έδειξε για μία ακόμα φορά ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση της νέας «πράσινης» φανέλας.
Με πινελιές από... Παρθενώνα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα της φανέλας στο εμβληματικό μουσείο της Ακρόπολης. Ο τεχνικός της ομάδας, Εργκίν Αταμάν ήταν από εκείνους που πήραν το λόγο, κάνοντας ειδική αναφορά στη σημασία της οικογένειας Γιαννακόπουλου στη «γιγάντωση» του Παναθηναϊκού, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που επισκέπτεται επιτέλους το σημαντικό αυτό χώρο τέχνης και πολιτισμού.

«Θα ξεκινήσω με την τελευταία λέξη που είπε ο φίλος. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαι εδώ. Ο λόγος που πήραμε με μεταγραφή αυτούς τους παίκτες ώστε να πετύχουμε τους μεγάλους μας στόχους και τις μεγαλές προσδοκίες που έχουν οι φίλαθλοι μας στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θα τα καταφέρουμε. Είναι χαρά μου να βρίσκομαι στο Μουσείο της Ακρόπολης. Ποτέ δεν είχα την ευκαιρια να το επισκεφθώ. Ήταν πολύ ενδιαφέρον. Ένα μέρος με ξεχωριστά μνημεία. Είναι το πιο σημαντικό σύμβολο της Αθήνας. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο club όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και στην Ελλάδα.

Το σημαντικότερο μέρος της επιτυχίας του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια ανήκει στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος μας, συνεχίζει το legacy της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω στην ομάδα με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους παίκτες αυτούς, τους φιλάθλους μας και όλους αυτούς που μας πιστεύουν και έχουν κοινό όραμα. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο brand name στην Ελλάδα. Η φετινή εμφάνιση είναι η πρώτη που θα έχει πάνω της την Ακρόπολη», τόνισε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της φανέλας ο Τούρκος τεχνικός.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0