Basket Talk

Η απίστευτη ατάκα του Πρίντεζη: «Πως καταντήσαμε έτσι; Στο ΣΕΦ με τα κοστούμια;» (video)

Η απίστευτη ατάκα του Πρίντεζη: «Πως καταντήσαμε έτσι; Στο ΣΕΦ με τα κοστούμια;» (video)
Από τη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη δεν γινόταν να λείπει από τη... σκηνή ο ατακαδόρος Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος στο λόγο του θυμήθηκε μία κουβέντα τους όταν ο «Kill-Bill» πρωτοφόρεσε τα ερυθρόλευκα.
Και τα χρόνια περνάνε και η αθλητική περιβολή έδωσε τη θέση της στα κοστούμια. Μέχρι και δύο χρόνια πίσω φορούσαν το «7» και το «15» στην πλάτη και έβγαιναν σαν αρχηγός και υπαρχηγός να υπερασπιστούν την ερυθρόλευκη οικογένεια. Πλέον, με τα καλά τους και όντας φυσικά μέρος της ιστορίας των Πειραιωτών, απολαμβάνουν όσα έχτισαν (με τον «V-Span» βέβαια να έχει τραβήξει το δικό του προπονητικό δρόμο).

Ο Γιώργος Πρίντεζης, του οποίου η ώρα δεν αργεί να επιστρέψει και εκείνος ενεργά στο μπάσκετ, μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη, ξεκινώντας το λόγο του με μία φοβερή ατάκα.

«Πως καταντήσαμε έτσι; Στο ΣΕΦ με τα κοστούμια;» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος αλλιώς... είχε μάθει να βρίσκεται στο ΣΕΦ και αλλιώς το επισκέπτεται τώρα: «Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά όταν ακούσαμε ότι ο Βασίλης ήρθε στον Ολυμπιακό. Από αυτούς τους ανθρώπους να παίρνουμε πράγματα και να τα μεταλαπαδεύουμε. Θυμάμαι το 2003 όταν είχαμε παίξει αντίπαλοι την εποχή που ήταν στο Μαρούσι, ο Σούμποτιτς μας είχε πει να τον παίζουμε under γιατί δεν θα χάναμε από τα σουτ του Σπανούλη. Εδώ φαίνεται ότι πίστη και δουλειά, όλα γίνονται».

Ενώ έφερε στο μυαλό του και το καλοκαίρι του 2011, όταν είχαν συναντηθεί στο καράβι: «Τότε υπήρχε ανασφάλεια στην ομάδα. Ο Βασίλης μου είπε ότι ''φέτος θα δαγκώνουμε. Θα είμαστε πολύ καλοί από εκεί που δεν το πιστεύει κανείς''. Και του είπα ''το πιστεύεις; το εννοείς;'' Και φτάσαμε το 2012 να κατακτήσουμε την Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0