Basket Talk

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 89-77: Επι-θετικοί οι «πράσινοι», άφησαν... υποσχέσεις! (video)

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 89-77: Επι-θετικοί οι «πράσινοι», άφησαν... υποσχέσεις! (video)
Βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στον τελευταίο του αγώνα στη Ρόδο για το «Nick Galis International Tournament», με το «τριφύλλι» να έλεγχει πλήρως την αναμέτρηση με τη Μακάμπι (89-77), μοιράζοντας... χαμόγελα στους φίλους του ενόψει της συνέχειας. Κορυφαίος ο Λεσόρ με 22 π.
Με τον καλύτερο τρόπο και θετικά δείγματα γραφής παίρνει ο Παναθηναϊκός το αεροπλάνο από τη Ρόδο για να επιστρέψει στη βάση του, ευελπιστώντας πως σε δύο εβδομάδες θα έχει στις αποσκευές του και κάτι ακόμα.

Οι παίκτες του Αταμάν εμφανίστηκαν σαφώς πιο βελτιωμένοι την τρίτη μέρα του «Nick Galis International Tournament» και έκλεισαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους σε αυτό κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (89-77). Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος του παρκέ ο Ματίας Λεσόρ ενώ είχε για άξιους συμπαραστάτες τους Παπαπέτρου και Μήτογλου.
Στην ανάπαυλα του αγώνα, το τιμώμενο πρόσωπο Νίκος Γκάλης, έλαβε μία πράσινη φανέλα με τις υπογραφές των παικτών από τον Σάνι Μπετσίροβιτς και εκείνος με τη σειρά του απένειμε αναμνηστικά ατομικά βραβεία και στις δύο αποστολές.

Στα καθαρά αγωνιστικά, το «τριφύλλι» εμφανίστηκε σαφώς πιο πολυδιάστατο σε σχέση με την αναμέτρηση του Σαββάτου (16/9) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, με διάθεση να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να ψάξει την καλύτερη δυνατή λύση επιθετικά.

Από την άλλη δεν υστέρησε και στην άμυνα, κρατώντας μία ομάδα που «χτύπησε» την πόρτα του Final-4 την περασμένη περίοδο στους 36 μόλις πόντους στο ημίχρονο (46-36, 20').

Η ανωτρότητα του Παναθηναϊκού δεν έλειψε από το παρκέ ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με την κυριαρχική παρουσία του Λεσόρ στο «ζωγραφιστό» να αποτελεί το πιο χαρμόσυνο νέο, σε έναν αγώνα με επιθετική πολυφωνία και 11 από τους 12 να βρίσκουν σκορ.

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Αντετοκούνμπο 2, Γκάι 8, Μωραΐτης 2, Μπαλτσερόφσκι 2, Σλούκας 8, Παπαπέτρου 12, Γκραντ 7, Λεσόρ 22, Γκριγκόνις 6, Ερνανγκόμεθ 9, Μήτογλου 11, Μαντζούκας.

Μακάμπι (Κάτας): Κλίβελαντ 4, Γουέμπ 2, Μπράουν 14, Μπάλντγουιν 9, Μένκο 5, Σόρκιν 8, Μπαρτολομέο 3, Ριβέρο 13, Κοέν 3, Νίμπο 6, Μπλατ 4, Κόλσον 6.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0