Basket Talk

Σπανούλης: «Όταν ξεκινούσα το μπάσκετ δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσαν να συμβούν όλα αυτά» (video)

Σπανούλης: «Όταν ξεκινούσα το μπάσκετ δεν είχα φανταστεί ότι θα μπορούσαν να συμβούν όλα αυτά» (video)

Ο χαιρετισμός του Βασίλη Σπανούλη, μέσα από την κάμερα του BN Sports, προς τους καλεσμένους του gala, εν όψει της βραδιάς στο ΣΕΦ προς τιμήν του την Κυριακή (17/09).

Πολλά σπουδαία ονόματα δίνουν το «παρών» στο gala για τον Βασίλη Σπανούλη, με τον θρύλο του Ολυμπιακού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ να απευθύνει φυσικά τον δικό του χαιρετισμό προς τους καλεσμένους του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο «Kill Bill»:

«Θα μιλήσω στα αγγλικά, ακόμα κι αν δεν είναι πολύ καλά. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε (σ.σ. γέλια). Θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν εδώ, για να δείξουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους προς εμένα. Τους αγαπώ όλους πάρα πολύ.

Το μπάσκετ μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω τόσους πολλούς φίλους από όλη την Ευρώπη και όλον τον κόσμο. Αυτό είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα στην μπασκετική μου καριέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους, τον κύριο Γιώργο και τον κύριο Παναγιώτη Αγγελόπουλο, τον κύριο Σκινδήλια, για την μεγάλη τιμή με την απόσυρση της φανέλας μου.

Όταν ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα γίνονταν όλα αυτά. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό ότι έκανα φίλους μέσα από το μπάσκετ, τους οποίους κρατώ ακόμα στη ζωή μου.

Το ταξίδι μου στον Ολυμπιακό ήταν απίθανο. Περάσαμε πολλές καλές, αλλά και δύσκολες στιγμές που τώρα μας έφεραν εδώ, ώστε να γίνουμε μία πραγματική οικογένεια. Αυτό είναι το σπουδαιότερο κατόρθωμά μου στον Ολυμπιακό».

Δείτε την ομιλία του Βασίλη Σπανούλη μέσα από την κάμερα του BN Sports:

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0