Basket Talk

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 66-79: Ο εκπληκτικός Ερνανγκόμεθ δεν κατάφερε να βοηθήσει τους «πράσινους» (video)

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 66-79: Ο εκπληκτικός Ερνανγκόμεθ δεν κατάφερε να βοηθήσει τους «πράσινους» (video)
Ο Παναθηναϊκός δε μπόρεσε να περιορίσει την Φενέρμπαχτσε και ηττήθηκε στο πρώτο του σημαντικό φιλικό τεστ με 66-79 για το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Η Φενέρμπαχτσε και ο Παναθηναϊκός αναμετρήθηκαν για το φιλικό τουρνουά «Nick Galis International Tournament» προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, όπου οι ομάδες δίνουν τα μεγαλύτερά τους τεστ.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε σε χαμηλό σκορ βρίσκοντας ως νικητές τους Τούρκους που ακόμα κι αν έπρεπε να περιορίσουν τον «καυτό» Ερνανγκόμεθ των 19 πόντων στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, πήραν μια εύκολη νίκη.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το πρώτο δεκάλεπτο χωρίς να έχουν καταφέρει να βρουν τα πατήματά τους με τον Ισπανό να φορά για πρώτη φορά τη φανέλα του «Τριφυλλιού» και τον Γιώργο Παπαγιάννη να παίζει ως αντίπαλος για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Στην δεύτερη περίοδο η τουρκική ομάδα πήρε… κεφάλι στο σκορ (27-16) φτάνοντας τη διαφορά σε διψήφια νούμερα. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε το σουτ  και δε μπορούσε να «ξεκολλήσει» στο σκορ.

Λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Παναθηναϊκός άσκησε πίεση και με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να τελειώνει όμορφα τη φάση μείωσε την διαφορά στους 4 (27-23).

Σε χαμηλό σκορ κυμαινόταν η αναμέτρηση με τις άμυνες να πρωταγωνιστούν.

Όσο κι αν προσπαθούσε ο Παναθηναϊκός να πλησιάσει περνώντας μάλιστα και μπροστά (37-39) στην τρίτη περίοδο, η Φενέρ του έπαιρνε την «μπουκιά» από το… στόμα ανακτώντας την υπεροχή της.

Κατά το τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη τρέχοντας ένα γρήγορο 5-0 σερί έγραψε το 51-41 και την διψήφια διαφορά έχοντας εξαιρετική ευστοχία απότην περιφέρεια περνώντας με θετικό πρόσημο το πρώτο σημαντικό τεστ ενόψει της νέας σεζόν.

Τα δεκάλεπτα: 15-12, 29-27, 46-41, 79-66

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0