Basket Talk

Σπανούλης: «Πάντα ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό»

Σπανούλης: «Πάντα ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό»
Ο Βασίλης Σπανούλης σε ένα μικρό... σποτάκι από τις δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ανέφερε πως πάντα ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό.
Η βραδιά του Βασίλη Σπανούλη (17/09) πλησιάζει για τον Ολυμπιακό. Σε ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξή του στα κανάλια Novasports, μίλησε για το πόσο ήθελε να φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Διαβάστε όσα είπε:

«Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός, τα τελευταία 15 χρόνια, δεν είχε τόσες πολλές επιτυχίες. Είχε μείνει πίσω στο μπάσκετ από τίτλους. Μία ομάδα με τόσο πολύ κόσμο, με εκατομμύρια κόσμο… Πάντα ήθελα να πάω σε μία τέτοια ομάδα.

Από τότε που έφυγα από το Μαρούσι ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, είχαμε μιλήσει και τότε. Απλώς χάλασε η μεταγραφή. Ο πρώτος στόχος μου και τότε μετά το Μαρούσι ήταν να πάω στον Ολυμπιακό.

Και μετά το NBA ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, όμως πάλι δεν κάθισε. Ήθελα κάτι διαφορετικό. Ήθελα να ηγηθώ μιας ομάδας που δεν είχε καταφέρει κάτι τα τελευταία χρόνια και να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο να πετύχει. Αυτό ήταν που μου έδινε κίνητρο, μου έδινε ζωή και ήθελα να κάνω».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0